reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

bajki u nas tez raczej nie są włączane, bo zainteresowanie średnie, a poza tym jakoś narazie nie widzę potrzeby. chociaż nie ukrywam, że bardzo lubię bajki o truskawce, o gadających ciuchciach i o lewku rara :-D raczej włączam muzyczkę i tutaj im żywsza tym lepsza :) bioderka ida w ruch :)

reklama
Ale fajnie się czyta, jak mały człowieczek odkrywa świat i jest coraz rozumniejszy :-)

Ja też coś odkryłam, mam nowego przynosiciela :-D

Jaódź przynieś mamie kapcioszki, Jagódź przynieś mamie pilota, Jagódź, zanieś tacie telefon :-D

Hope :-D:-D

My bajek niet kompletnie, nic a nic nie interesują.
Ale mam małą strojnisię bo wyciąga moja torebki z szuflady zakłada na siebie i maszeruje po domu, tato koniecznie musi pochwalić jaka śliczna torebka! i zapytać kto Ci kupił taką torebkę, Marti z dumą odpowiada tata:-).
No i druga zaleta mojej małej ,- świetnie tańczy przy wszystkim , taki ubaw z niej mamy bo wymyśla coraz to nowe układy taneczne:-)

u nas młody codziennie rano przywdziewa moje ubrania z dnia poprzedniego , bo kłade je zazwyczaj na pufie obok łóżka.Potem nosi dumnie do sniadania np moją bluzkę zarzuconą na ramiona:-D

Ostatnia edycja:
reklama
basiek - mała strojnisia - córeczka tatusia:-)

u nas Zochna wreszcie zebrała się na odwagę i widząc jaką radochę nam tym sprawia zaczęła sama wstawać i robić kilka kroczków - nareszcie!:-D

Do góry