reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Hope super Jagódka sobie radzi
86ania86 pewnie to początki siadania.Moj też tak zaczynał.

Remik siedzi:-)Sadzałam go wcześniej to się chwiał i lecial na boczki. A teraz siedzi,pochyla się,pomaca nóżki,albo sięgnie zabawkę i siedzi dalej:-)Boję się,żeby przypadkiem jednak nie poleciał i dla asekuracji kłade mu poduszki po bokach,ale tylko żeby nie upadł główką na podłogę. A jak ma wyżej poduszkę to już sam się podcągnie do siadu i jaki jest zadowolony z siebie
I zaczyna wołać baba i (podobno) mama-czego jeszcze nie słyszalam :p

reklama
Ania - no no to chyba poczatki prawdziwego siadania ! :)
Hope - Jagodzianka widac zadowolona z nowych umiejetnosci, slodycz:)

U nas tez siedzenie w pelni jeszcze niet.
Czy Wasze maluchy tez sie tak nachylaja, schylaja..?? Polka strasznie sie naciaga do przodu, juz dawno bardzo tak robi, nie wiem czy dobre dla jej pleckow jest...

Matusia :-D:-D:-D

Jagódź też się pochyla dość mocno i nie siedzi jeszcze swobodnie, dlatego jej nie sadzam. W foteliku, na kolanach ale nie samodzielnie. Przyjdzie czas, z maluchami to jest tak, że wczoraj nic a jutro wszystko :-)

Persefona super, zrób fotki takiego siedzącego bąbla, ja to się nie mogę doczekać, żeby zrobić sesję mojemu siedzącemu Michelin, tak to słodko wygląda :-D

hope Slicznie jagodzia się szykuje do raczkowania..
ale powiem Ci ze ona taka jednak chudzinka jest :-) a takie posladeczki nam pokazywałas :-p
przynajmniej chudzinka w porównaniu z Emką moją :-p ale to grubasek znów...;-)

a co do łózeczka ansze niestety już opuszczone bo mała mogłaby wyskoczyć z niego:sorry:

Hope ale silna dziewczynka, drugie zdjęcie cudne. I my też byliśmy na tej samej promocji w biedronie :-D:-D:-D
IMG_2169.jpg

reklama
Do góry