reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

daria ale pogodny filmik, gratulacje z okazji pierwszego rechotu ;)))) moja tez dziś mnie zaszczyciła nim poraz pierwszy i uczucie wspaniałe ;) i fajnego masz męża, mój śmiertelnie poważny nie potrafi sie tak wyglupiać do Lenusi ;/ ech chyba mu puszczę ten filmik, może mu zagram na gulu.. pozazdrości i też zacznie ;)))))

reklama
Zosieńka też poważnieje na widok aparatu
sorry2.gif
.
Daria - Michalinka jest przesłodka
laugh.gif

Moja Zosia dziś nas zaskoczyła
biggrin.gif
. Trzeci raz była dziś na swojej nowej macie, wchodzę do pokoju, a maluda z plecków obróciła się na boczek i z boczku na brzuszek
biggrin.gif
, męczyła sie tylko troszkę, bo rączki nie mogła spod siebie wyciągnąć i w końcu tata się ulitował i jej pomógł
laugh.gif
. Mata to rzeczywiście świetna rzecz. I pomysleć, że jeszcze niedawno denerwowaliśmy się, że Zosia główki nie chce podnosić, bo na brzuszku nie znosi leżeć. A na macie obraca sie we wszystkie strony
laugh.gif

lepi no to gratulacje dla Zosienki:-) sama zasatnawiam sie nad mata... moze jakas polecicie mamusie?

edit:
i po rozmowie z moim M. juz nie musicie mi doradzac maty, nie kupie. bo jak to on stwierdzil :"i tak nie bede jej uzywac". on wogole to by dziecku nic nie kupil. niech lezy jak klocek...
ach szkoda slow:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a moja uwielbia śmiać się do aparatu właśńie :-p jhihih
jak do wszytskiego dookoła :-D

daria super Michasia :-)
Ania a moze sama kup matę nie pytajac jego i powiedz że była tania a jest przysatna i już :-p
albo właśńie poproś kogoś żeby na chrzest kupił :-)

Kurcze, Ania mata to naprawde fajna sprawa, zgadzam się z dziewuszkami. dzieciolek ma na niej dużo wrażeń, leży sobie, gaworzy, bawi się.

Dokładnie Ania dziewczyny mają rację, ja mam taką zwykłą bo akurat dostaliśmy i nie kupowałam już, ale Martynka tak ją lubi, gada do gwiazdek i zwierzątek. Nie jest to w sumie jakiś drogi wydatek, weź swojego sposobem:-D. A potem jak zobaczy jak synek się bawi to będzie mu głupio :-p

reklama
Ania ja mam taką z kwiatkami i piłeczkami, mam pożyczoną od szwagierki mojej siostry i młody fajnie się na niej bawi. Zamiast kłaść go na kanapie młody ląduje na macie i na pewno to jest dla niego lepsze.

Do góry