reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

a Tymek nas ostatnio straszy i jak jest niezadowolony to robi buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bybubuuu z wielce groźną mina :-D sylaby też łaczy - jsk mówie do niego w jezyku niemowlakowym, czyli elooooooogeblaeopjasklefgilakehfolal; to żywo ze mną konferuje w podobnym tonie :-D

Widze ze Jagodzia już po engliszu gada - leeegi toż to nózki niedługo w ruch pójdą pełną parą ;)

reklama
wstawiam to zdjęcie co miałam wstawić tydzień temu .. niestety z komórki w żaden sposób się nie da zgrać ani powiekszyć żeby był na całym ekranie tylko jest w małej ikonce także jest niewyraźne strasznie :baffled: bo robiłam zdjęcie małych ikonek i nieco powiększyłam..
no ale musze się pochwalić że jak mała jechała autem i dałam jej herbatke do picia bo marudziła to wzięła butlę w ręce i sobie podniosła ładnie i piła :-) jak wypiła to wywaliła butle w nogi :-pi teraz zawsze jak jej podaję herbatke w butli to sobie łapie podnosi i ładnie trzyma i pije :-)
DSCF8312.jpg

Zdolna ta Emma:):) U mnie Igor też już od jakiegoś czasu potrafi butle trzymać. Nawet kiedyś wstawiłam fotę :)

wow ślicznie Emma tą butlę trzyma. Moja jeszcze słabo w rączki łapie, to znaczy grzechotki tak, ale dopiero się uczy. Ale też podobnie do Waszych dzieciaczków też już ładnie sylabizuje :tak:, a najładniej jej wychodzi słowo nieeeeeeeeee:-)

Moja tak piersi obejmuje :-) to jest niesamowite jak nasze dzieci dużo potrafią a mają zaledwie 3 miesiące :tak:

junior, wstyd ,wstyd, poliglotą to Ty nie zostaniesz jak niektóre majówkowe dzieciaki ,skoro jedno z pierwszych łączonych "słów" to było "jeebłem"
:sorry2:
trudno i dresa będziemy kochać:-D

p.s u nas junior wczoraj zadziwił, bo zaczepił się rączką w gondolce i podciągnął się do siadu, po czym zawisł na jednym boczku..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry