reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

musze jeszcze z mezem pogadac, a chrzciny juz mialam...:-( ale cos wymysle bo wiem,ze to super rzecz:-) dzieki dziewczyny

reklama
Widzeze wyginanie w luczek tez u was jest ja sie balam ze to kolejny problem mojej Nadienki ale skoro tyle dzieciaczkow tak robi to chba w takim razie normalne:)
A i mate tez polecam,chwila wytchnienia dla mamusi i swietna zabawka dla maluszka:D

Ania zrobisz jak uważasz, ale mata w sumie nie zajmuje jakoś dużo miejsca. Ja jak jest nieużywana chowam do szafy i nawet jej nie widać.

p.s. bardzo ładny avatarek :-)

Ania u mnie też mało miejsca, bo ja w kawalerce mieszkam i mam praktycznie jeden pokój (zastawiony meblami) do dyspozycji. Też mate rozkładam i zwijam

My też nie zawiele miejsca mamy, ale mata ma to do siebie ze to kawalek kocyka z pałakami i łatwo to gdzieś upchać. Tymek owszem lubi leżeć na macie, pod warunkiem że mama albo tata - a juz njlepiej obydwoje patrza jak sie bawi, robią ochy i achy ... bo samemu to kiepsko i nudno przeciez :p

oj tak, pobawic sie i pozniej usnac na macie to jest to co moj Osio lubi najbardziej :)
jezeli chodzi o apart to u nas zazwyczaj tez wielka powaga, wiec usmiechniete zdjecia cykamy z zaskoczenia.

reklama
Moje dziecię w porównaniu z waszymi:
- też ogląda, wciąga namolnie rączki i szalenie się ślini
- nie poleży pod żadną zabawką sama, ani mata, ani karuzela ani pozytywka czy stojak nie stanowią takiej atrakcji jak mama i tata :baffled:
- łączy sylaby o co pytała Marzenka (np.leeegi)

Do góry