reklama
mojeszczescia
Fanka BB :)
Oskarek dzisiaj zaczął pokazywać nu nu / nie wolno/ tak słodko to robi :-):-)
karolq8
Jolek to tak samo u nas bylo, Kamcia tez chyba mowila ze u nich to bylo, Zaskoczy cie nowymi umiejetnosciami i pozniej zacznie biegac
lepidoptera
U nas od kilku dni wreszcie klasyczne raczkowanie .
No a z nowości - moja córcia nigdy nie słyszała kaczora Donalda, ale znakomicie go naśladuje - boki można zrywać
No a z nowości - moja córcia nigdy nie słyszała kaczora Donalda, ale znakomicie go naśladuje - boki można zrywać
bra00721
brawo dla naszych dzieciaczków!!!!!!!
Lenusia raczkuje baaaaardzo i coraz szybciej jak by to napisała hope jest wszędziechodząca, a od kilku dni samowstająca bada na ile jej wolno , a do delikatnych nie należy :-) mówię wam, moja corka to wulkan energii a ja sie zastanawiam po kim
Lenusia raczkuje baaaaardzo i coraz szybciej jak by to napisała hope jest wszędziechodząca, a od kilku dni samowstająca bada na ile jej wolno , a do delikatnych nie należy :-) mówię wam, moja corka to wulkan energii a ja sie zastanawiam po kim
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
karolq tak masz rację u nas też tak było z tym puszczaniem się ... że najpierw stała tylko i nie szła a na kilka dni przed świętami zaczęła robić kroczki powoli a później ruszyła pełną parą...
a teraz mam urwanie głowy .. jedna w jedną biegnie a druga w drugą
wszystkim majówczątką gratuluję nowych umiejętności :-)
a teraz mam urwanie głowy .. jedna w jedną biegnie a druga w drugą
wszystkim majówczątką gratuluję nowych umiejętności :-)
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ania gratulacje :-)
widzisz a mówiłas że nigdy się nie doczekasz.....
widzisz a mówiłas że nigdy się nie doczekasz.....