reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Wow jakie zdolne te nasze majówczątka:szok:
Próbowałam Martysi już kilka razy czytać książeczki, nie wykazuje najmniejszego zainteresowania:dry: , zabiera mi takową książkę i ją zjada:dry:

reklama
yy nie wiem czy to dobry wątek, ale w sumie to jakaś umiejętność:sorry2:
Mianowicie: posiadaczki pięknych, prezesowskich krzeseł do karmienia drżyjcie(pamiętam ,ze jeszcze ktoś ma takie same). Junior od paru dni nauczył się nogą odblokowywać przycisk blokady tacki(nogą), więc popycha tacę łapkami i nogą zwalnia przycisk i zrzuca tackę(całą, razem z tym ustrojstwem między nogami).
Wyszło podczas śledztwa- bo zrzucił parę razy, to z nianią oglądałyśmy jak on to robi, skąd ma tyle siły, bo nam nie udało się odczepić tacki(zblokowanej).No i wyszło,że synek nie siłą jak durne babska działał a pomysłem..

Kurde taki maluch a taki kumaty. Mój Igi jakiś czas temu też mamusi pokazał że klawisze w laptopku można odczepiać.Ja do tej pory myślałam,że są na stałe:/

no i pokazał prezes kto jest w domu od technicznych rzeczy ;D

Lenona książeczki już zaakceptowała, choc w trakcie czytania musi mieć swoją :D

Same małe zdolniachy - brawo!!!

to i my się chwalimy: schodzę tyłem z łóżka, wstaję i dreptam przy wszystkim co się da, pokazuję "jaka jestem duża", "papa", cmoka buziaki, robi "nie nie nie", zakłada wszystko na głowę (nieraz wyciagam jej z pod bodziaka jakiś klocek który tam sobie wrzuciła), tańczę po swojemy, śpiewam po swojemu, a i doczekałam się "mamama" wcześniej było tylko "babaaba" :-D, a z tych miej fajnych to potrafię wejść na schody w domu, pod prysznic czy do siostry łóżeczka :/ matko oczy dookoła głowy i to mało ;-)

reklama
Do góry