reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Dzięki dziewczyny:-) dumna jestem że hoho:tak: a jakoś tak to jego raczkowanie skojarzyło mi się z malutkim szczeniaczkiem, raczkuje tak właśnie pokracznie:-D

Paula prawdziwy gieroj z Bratunia:-)
Paulinko Jasiek ostrożny ale to dobrze mniej guzów sobie ponabija;-)

agacio - gratki dla Franka!

Przyznam, ze sama z niecierpliowścią czekam, aż Zochna zacznie raczkować. Na razie idą rączki, a nogi nie bardzo widzą, co dalej:sorry2:, albo prostuje je w kolankach i robi mostek. Najlepeij jak raczek - do tyłu.

Lepi u nas było tak samo:tak: i nagle rzucił się po zabawkę. Cierpliwości, choć wiesz że ten etap mała może wogóle pominąć i też będzie dobrze:tak:

Gag a to Stanislawos tez juz z pchaczem chodzi?! Suuuuper - gratki!

Gratuluje raczkowania raczkujacym - tak wyczekane cieszy bardziej pewnie, ale Mamuski to juz koniec resztek wolnosci hahahhaa :)) Franus - piatka :* :)) I Bartek tez daje czadu widze :-)

A mnie dzis Polcia zaskoczyla...
juz sie skonczylo siedzenie w foteliku jedzeniowym bez zapietych pasow, z samym blacikiem ..
Poszlam do kuchni po sciereczke, kilka sekund,,, odwracam sie w strone pokoju - a tam tylko dupcie w rajtkach widze wypieta w gorze! :szok: Stanela sobie bzdziagwa! Na szczescie odwrocila sie tylem <!> w strone telewiozra, ktory byl za fotelikiem i siegala po piloty lezace obok na kolumnie.....

Gratki dla Wszystkich raczkujących!!!!:)
MajaPolka-wow!Dobrze że nic się nie stało!
A Natka stoi z podparciem,jakoś w ciągu zaledwie 3 tyg zaczęła raczkowac a zaraz potem wstawać:)no i w końcu zęby się pokazują już drugi idzie:)

reklama
ojojoj faktycznie na nasze maluszki trzeba teraz uważać jak nigdy przedtem. wiem po Lenci, która jest bardzo ruchliwa i juz nie raz próbowała "schodzić" z krzesełka w kuchni. tak więc jak tylko wiem, że potrzebuję troche więcej ruchu i odwróceń od niej to zapinam. chociaż ona bardzo tego nie lubi, nie lubi jak ją matka tak ogranicza, ona chce byc wolna :-D ale dajemy radę, jak zaczyna się denerwowa to poprostu ja odpinam i szaleje na podłodze :tak:
majusia to racja raczkujące maleństwo to koniec resztek wolności dla mamusiek :-D szczególnie jak dziecko ruchliwe, a moja Lencia i ruchliwa i temperamentna więc jest wesoło calutki dzień :-D
agacio gratuluje raczkowania i wszystkim innym dzieciom i raczkowania i wstawania i pierwszych kroczków :-D

Do góry