U nas jest szalone tempo rozwoju mobilności rach wstawanie, ciach spacery w łóżeczku, pach raczkowanie ciężko zadążyć A pomyśleć że dopiero takie gliździnki małe były co ledwie głową ruszały na prawo i lewo..... ech czas zapitala okrutnie...
reklama
Żelka
Fanka BB :)
Szybko się pochwale, że Tymko coraz częściej staje bez trzymanki, wielce jest tym zaskoczony i za bardzo się podnieca i jest dupen klapen! Ale jak nie załapie że go nie trzymam to potrafi stac i stać.
Zrobił wczoraj sam dwa kroki, bo mam cała pake flipsów miała więc tak się jakoś rozpędził i zadreptał
Zrobił wczoraj sam dwa kroki, bo mam cała pake flipsów miała więc tak się jakoś rozpędził i zadreptał
Ostatnia edycja:
Matusia
Brawo dla wszystkich zdolnych Majówczątek!
basiekkk
Tymek zdolniacho mały! Gratulejszon
Majeczko u nas jest to samo, wczoraj wsadziłam Kluskę do krzesełka, założyłam tylko blacik, nie zapięłam pasów i śpiewałam jej coś tam, pobiegłam na chwilkę siku, łazienkę mamy zaraz obok kuchni, nie zamykałam drzwi, żeby ją widzieć, ja się patrzę a ta mała łobuziara stanęła w krzesełku i trzymała się oparcia, z opuszczonymi gaciami do niej doleciałam. Także teraz też mam ostre postanowienie zapinania, choć Martyś tego nie lubi, chyba zgadała się z Lenonkiem;-)
Majeczko u nas jest to samo, wczoraj wsadziłam Kluskę do krzesełka, założyłam tylko blacik, nie zapięłam pasów i śpiewałam jej coś tam, pobiegłam na chwilkę siku, łazienkę mamy zaraz obok kuchni, nie zamykałam drzwi, żeby ją widzieć, ja się patrzę a ta mała łobuziara stanęła w krzesełku i trzymała się oparcia, z opuszczonymi gaciami do niej doleciałam. Także teraz też mam ostre postanowienie zapinania, choć Martyś tego nie lubi, chyba zgadała się z Lenonkiem;-)
reklama
karolq8
Jolek a jak Igor z kroczkami?