reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Oli Oskarek zdolne chłopaki jesteście, mamy oczy dookoła głowy:tak:

Franek też spaceruje w łóżeczku, robi to dość pokracznie i śmiesznie. Saje w mgnieniu oka, łapie się wszystkiego żeby tylko się podnieść NON STOP przez cały dzień:confused2: Do tego opanował nową czynność (nie ma się czym chwalić) pluje..... stoi w łóżeczku i pluje na podłogę, siedzi pluje na dywan, matkę też opluł:dry: ale ojcu za to osikał kapcia:eek:

Same zdolniachy z tych majowkowych dzieciakow.
Moja Lenka sama na schody wychodzi. Dlugo je omijala szerokim lukiem a ostatnio sama wyszla na cztery i stala tak patrzyla z gory. Myslalam, ze zawalu dostne. Musze koniecznie bramki kupic.

adeczka moja też wchodzi na schody ... a co najgorsze nie mogę kupic bramki na wymiar schodów bo wszystkie są na 75 cm a moje schody są szerokie na zaledwie 67 cm.. i żadna bramka się nie mieści ... oi musze za nia ganiać...
na górze nie ma tego problemu bo bramka stoi z boku przy wyjściu z pokoi dziewczyn więc nie spadnie.. ale na dole,. no niestety ... ehhhh

alex, jolek , mojeszczescie gratulacje postepów

agacio ubawiłam się postem Twoim.. normalnie Cię uwielbiam hehe
a osikać kapcia taty to nie lada wyczyn ;-) żeby tak dobrze ucelować hehehe

reklama
joluś - gratki dla Igiego! Stachu dołącza do niego:-) weźmie pchacza albo żyrafkę i tak moga sobie gdzies razem pojśc...np. na panienki :-D
przy pchaczu z FP to Staszek chodzi od kilku dni, ale byłam zszokowana jak znalazł ukrytą przeze mnie biedronkową żyrafkę za zasłoną , wyciągnąl ja na środek pokoju, stanął przy niej i sobie poszedł :szok: do tej pory uchwyty przy żyrafce służyły tylko do pchania ich do buzi, a teraz o proszę - wie do czego one są :szok:

alex, agacio, mojeszczescia,adeczka,kamcia -gratki nowych "mobilnych" umiejętności Waszych dzieci!
a dla Frania - brawo! za obsikanie właściwego kapcia...hehhehe

Do góry