reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Aniu nie smutaj, zobaczysz jeszcze bedziesz miala dosc jego mobilnosci, a ta przyjdzie z dnia na dzien...
Jezeli chodzi o zabki to na razie mozesz sie tylko cieszyc bo z tego co slyszalam to im pozniej wyjda tym beda zdrowsze i silniejsze.
Buziaczki

reklama
Ania ciesz się brakiem ząbków, przed chwilą Igor tak mnie użarł w ramie,że mi łzy w oczach stanęły!
Pamiętaj na wszystko przyjdzie pora, a Daruś praktycznie najmłodszy z majówczątek.

Maja gratuluję mobilności Poli i zgadzam się z Tobą tak jak Bra,nikt nie przypilnuje dzieci tak jak mama - Igor w środę kolejny raz spadł tacie z łóżka :(

A nie ma za co, mam nadzieje ze choc troche Cie pocieszylam... Naprawde bedzie dobrze, zobaczysz...

Jolus to ktory to juz raz? z tego cy wyliczylam to trzeci, to teraz tylko w pie...l :angry: dla starego...

Karolka dobrze liczysz- trzeci!! Mi już brak słów.Następnym razem przywalę w łysą glacę to może zatrybi że na dziecko ma zwracać uwagę!

To nic, jak polozy sie wczesniej spac, to wejdz do lozka ze niby chce sie przytulic i zrob jakos tak zeby Ty znalazla sie od sciany i wtedy do atakuuuuuu!!!!!!!!!!!1111

Jaipur jak jestem z natury wredna dla facetow, np. jak moj chrapie za mocno to wale go z calej sily z lokcia pod lopatke a rano mowie ze to przez sen bylo bo nic nie pamietam a ten chodzi pozniej trzy dni obolaly :-D

reklama
Ania u nas to samo zębów brak coś tam próbuje raczkować ale nie wychodzi mu;-) Wrzuciłam na luz może moje dziecko rozwija się właśnie intelektalnie, Tobie złociutka też radzę zluzować:tak:
Joluś zmontuj sobie takiego bzyczka co lekko prądem razi i jak trzeba to ciach go do pionu doprowadzony w sekundę zostanie;-)

Do góry