reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Pięknie nasze majówczątka się rozwijają.
U nas buziaków nie ma, ale pięknie Tymek staje przy wszystkim przy czym tylko mozna, stawia powoli kroki i trzymany pod pachy kroczy, staram się tego nie robić niech się małolat nie uczy za szybko. A miewa głupawki (ale to porodzicach i potrafi się smiać ze wszystkiego - dzisiaj 1h smial sie jak sie do niego mrugało albo robilo karpika).
Papa czasami robi, kosi kosi i sroczke robi. Tancuje do Tych wszystkich grajacych gadzetow ktore ma, z racji ze tv nie ogladamy reklamy podlapuje tylko u dziadkow :)
Siedzi sam
A no i jest wielkim fanem Justyny Kowalczyk jak finiszowała to piszcał skakał, aż dojechałą do mety :-D:-D:-D
Wstydzi się - czasem nawet taty, no i robi "tuli tuli" co jest mega słodkie i mnie rozbraja ... no i sam mie już rozbiera - zeby sie do cycusia dostać - więc dekolt mam cały poszczypany :sorry2:
Jak sie pytaja dzie mama to zawsze spojrzy na mnie, a reszta to jak mu sie uda, ale raczej nie kuma aż tak.
Co do raczkowania - to podoba mu się ruch foczo-robakowy i chyba nie zamierza przyjąć pozycji klasycznej.
Dziubie wszystkich kciukiem. - Chyba tyle :p oczywiście plaskacze w podłoge jak najbardziej i zaczął niedawno robić nie nie nie nie ... Kurde sporo tego :szok: a niedawno tylko spał, kupciał i jadł

reklama
hahah dziewczynki pieknie! usmiecham sie jak czytam poczynania naszych maluchow :))))

Kamcia - moja Polka tez tak poluje na pilota!
Swietne to jest :D :D

Gag - nie smutaj! :***
...i ja pamietam jak moja malutenka patrzyla na monitor za tatusiem... :(

A ja sie pochwalę że dzisiaj Farnek próbował zrobić coś takiego mniej więcej:szok::szok::szok: 6408625b8f8ec81a6bc5706b8781febauniqueidcmcimage1.jpg oczywiście mu nie wyszło całkiem ale jaką radochę miał. Śledząc poczynania Waszych maluchów dziś cały dzień uczyłam robaka robić kuku i nie wiem czy to to ale na hasło kuku przechyla głowę na bok i się śmieje:tak:

Agacio no widzisz!
Jeden dzien, jeden tydzien - a zmiany, postepy nieraz niesamowite! Brawa dla Frania :))
PS Polka uwielbia kuku - moja sisotra ja kiedys nawiedzala tym hehe

Agacio ciesz sie poki nie lata, bo pozniej to juz armagedon, a jak zaczyna sie wspinac i upada na klode do tylu to juz zawał :D ja czasami tesknie do noworodka okutanego w bet :-D ile ja wtedy czasu miałam

Ach te nasze dzieciaczki to juz milionyyyyy rzeczy robia! A dopiero co lezaly i pachnialy tylko....

Musze sie pochwalic, ze Polcia to raczkuje na calego,
staje w lozeczku !
(jeszcze nie tak dawno nadziwic sie nie moglam!, jak Karolq wrzucila filmik z Zuzia, a Jolek fotke Igorka stojacego w lozeczku!!!) - a wczoraj przypelzla do kanapy, chwycila za koc i stanela przy niej. I ciagle chce to robic // :)

Sprawia jej to wiele radosci, ale i zlosci sie bardzo jak cos nie wyjdzie..
Na mate tez 'wchodzi' - lapie za pałąki i wstaje, "Rainforest" ulega degradacji powoli.... :))
Trzeba teraz na nia baaardzo uwazac, dzisiaj rąbła mojej babci - jak ją sadzala na macie.. do tylu..
Najlepiej by bylo jakby mamusia non stop byla przy niej i pilnowla,,,bo niestety nikt tego lepiej nie zrobi...

Poluje na swoje krzeselko do karmienia jak jest na podlodze. Ogolnie to wszystkie nogi wszystkich krzesel, foteli sa baaardzo ciekawe,,, oraz klapki taty :p

Edit;
Zapomnialam dopisac, ze swietnie jej idzie picie z filizanki :D (..zreszta tylko z tego pije...wszelakie butelki, niekapki - niet .. )

Aniu - my tez nie mamy zabkow..
..jeszcze niedawno patrzylam jak inne maluchy chwytaja za grzechotki a Pola nic a nic..
zobaczysz ani sie obrocisz a Darus Cie milo zaskoczy! :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry