reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Karolqa u nas to samo ;-):-)

Koniecznie musi wszystko widzieć, jak tylko może to się podciąga a stęka przy tym jak parowóz :-D

Trenowanie podnoszenia przyniosło rezultaty :-)
glowka.jpgczyta.jpg

Jak się okazało, umie też czytać :-p:-D Znalazła błąd na pudełku ;-)
siega.jpg

reklama
Hope, od kiedy Jagódź tak się pięknie podnosi na brzuszku? Gratulacje!:) Pamiętam, że kiedyś pisałaś, że niespecjalnie główkę chce dźwigać. Ja już powoli zaczynam trochę schizować, bo mój bąbel niechętnie na brzuchu leży i straszne kłopoty ma wtedy z głową, podnosi jedynie na chwilkę i to z trudem. Chociaż z drugiej strony pocieszam się tym, że jak jest w pionie trzymany to już dość stabilnie główka się zachowuje. Wiem, że nie powinno się dzieci porównywać, ale w tym wątku to niemożliwe:)

Madzik Julek ma jeszcze dużo czasu na takie podnoszenie :tak: Jagoda nie chciała trenować i po prostu któregoś dnia podniosła się i już (skończyła wtedy 2 miesiące z hakiem). Czasem dzieci mądrzejsze są od rodziców i nie dadzą się ponaglać ;-)

Dzięki Hope:) Ja się staram młodego choć ze 2-3 razy w ciągu dnia na brzucholu położyć, ale wytrzymuje nie więcej niż 5 minut i w ryk. A widzę, że mu głowa w tej pozycji jeszcze ewidentnie ciąży. W takim razie będę czekać cierpliwie:)

hope - ale udeczka! mmm mniam mniam :p
moja tez steka niemilosiernie hahah i dzwiga sie od dawna ,, jakos nigdy nie miala oporow, ani jesli chodzi o lezenie na brzuszku, tylko czasem nie ma ochoty, jak kazdy, wiadomo, to szalu dostaje i trzeba wziac na raczki szybciutko :)

Hope gratki dla Jagodzi za takie świetne podnoszenie główki
Moja Młoda też już podnosi, ale jeszcze nie tak wysoko jak Jagódź;-), ale przyjdzie i na nią pora.

Hope Jagodzianka jaka zdolna dziewczynka!!! cudnie się podnosi:-)
gratulacje!!! mam nadzieje,że Jasiek też niedługo już tak będzie. Raz mu się udało i teraz sza.... tylko ciągle śpi na brzusiu.

reklama
Madzik ciesz się że 5minut poleży, bo u mnie Igor pół minuty i ryczy. Głowy nawet na chwilę nie podniesie. Za to jak go w wanience kładę na brzuch to nawet nie stęknie i się ładnie podnosi..taki mały odwrotowiec mi się trafił :D

Do góry