reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
a czy wasze dzieci w przerwach miedzy gadaniem robią taka rybke ustami ... to sie chyba karpik nazywa... moj jak nie mama baba guga itd to wlasnie karpikuje ... tak sie zastamnawiam co on z tego wycwiczy ... pewnie robienie baniek ze śliny :D

Agacio co ten Franek tak spiewa i spiewa :laugh2: nocami? za wczesnie chodzi spac i potem mu sie wlacza fonia :-D

Ohh Paula - dokladnie jak o tym pomysle to lezka sie kreci ... nasze maluszki kochane.. !

Bra - :-D:-D

Agacio mały wokalista rośnie:-)
Bra ciekawa jestem co żółwie zrobiły Lenonkowi:-D Jasiek tak reaguje na żaby:confused:
Żelka u nas karpik się pojawia, o chyba przez ten okres przedświąteczny:-D

A u nas nie ma karpika jest za to wciaganie ust do srodka nie mam pojecia skąd mu sie to wzielo.

Pokazalam dzis Igorowi ze jak lezy na brzuszku to musi kolanka podciagnac to ten skubaniec nie chce na kolankach on na stopach stoi a rece na podlodzie:confused:

Ostatnia edycja:
Agnieszka- u Nas dokładnie tak samo :tak: karpika nie ma tylko te usteczka tak śmiesznie zwinie , może jakoś uda mi się fotkę mu pstryknąć ale może być ciężko bo jak tylko widzi telefon to się śmieje od razu :-D więc jakoś muszę z :ninja2: ;-)

Maja no faktycznie bo ostatnio 18.30 już śpi, po cyckaniu zaczyna śpiewy i zasypia spowrotem, tylko muszę zejść mu z pola widzenia:tak:

A ja postaram się nagrać te śpiewy mam nadzieję, że mi się uda, jedne już mam nagrane tylko jak był mniejszy:tak:

reklama
Do góry