reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

to ja już prz drugiej córce byłam nauczona żeby do smoczków smycz dokupić
o coś w tym stylu DSC01826.jpg

a smoczek dla Helusi musiałam kupic taki avent_soothie_pacifier_girl.jpeg bo innych nie potrafiła zassać

Załączniki

• DSC01826.jpg
    DSC01826.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 54
  • avent_soothie_pacifier_girl.jpeg
    avent_soothie_pacifier_girl.jpeg
    21,5 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama
Ja sie obawiam ze u nas przerób smoczków będzie jednak większy, teraz zdałam sobie sprawę ze mamy przecież psy...a jak sie coś rzuca na podłogę to wiadomo ze to zabawka i trzeba to natychmiast podnieść i pogryźć :p
Na pewno tez kupie ten kosz hermetyczny na pieluchy, zbieranie zużytych po całym domu średnio mi sie uśmiecha a z takiego raczej zwierzaki nic nie wygrzebią.
W piątek jedziemy z mężem na większe zakupy do Bydgoszczy, mam nadzieje wózki dokładnie pooglądać i może cos wybierzemy :) Pewne jest ze sobie trochę tam poszaleje korzystając z okazji ze będę mieć ze sobą tragarza hihi

Animka ja prawie taki sam zamówiłam z allegro:-) Nie jest gruby, więc mam nadzieję, że będzie ok i się w nim nie zgrzeję na ciepłej porodówce.

HEJ DZIEWCZYNY mam do sprzedania śliczne bawełniane bodziaki z długim rękawkiem dla chłopczyka w rozmiarze FIRST SIZE 50/56 firmy .NEXT
CENA ZA SZT 12 ZŁ

SAM_7273.jpgSAM_7275.jpgSAM_7277.jpgSAM_7279.jpg

Załączniki

• SAM_7273.jpg
    SAM_7273.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 50
  • SAM_7275.jpg
    SAM_7275.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 41
  • SAM_7277.jpg
    SAM_7277.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 46
  • SAM_7279.jpg
    SAM_7279.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 60
ja mam bawełniany szlafrok,tym bardziej że rodzimy we wrzesniu kiedy to cieplusio musi być ;-)
i tak w szpitalu większość czasu leże z dzieciatkiem a szlafrok tylko do toalety zakładałam,albo an odwiedziny rodzinki

ja szlafrok miałam ubrany chyba 3 razy, przy przyjęciu i pod prysznic. tylko, że byłam po cc i odpadało bieganie do wc. Specjalnie bym nie kupowała

reklama
Do góry