reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Ja też chciałam kupić ten śpiworek ale ciągle była cena 37zł a dużo sztuk, wiec czekam na większą obniżkę może jeszcze będzie skoro Amaliee kupiła taniej :)

reklama
Szkoda, ze nie poczekalam. Nie wiedziałam, ze będzie większa obniżka jeszcze. Dziś podjade i zobaczę, może coś innego upoluje, z tej serii były tez chyba body

Dziewczyny skusiłam się wczoraj na dwa smoczki z biedronki - właściwie skusiła mnie cena bo 4,99 za dwa :p
ale teraz tak się zastanawiam czy trochę nie przesadziłam :p jak myślicie można takie smoki podać maluszkowi? Oczywiście mam zamiar kupić też coś lepszego ale interesuję mnie Wasze zdanie, bo już zgłupiałam ;P dodam tylko, że mają pozytywną opinię Matki i Dziecka, więc teoretycznie się ok...oh nie wiem : P

10ztxeg.jpg

Mi się udało podobny śpiworek, tylko bardziej kolorowy i w zwierzątka kupić w tesco za 19,50 :), niby przecenione z 65 zł :)
Tesco w mieście u teściów, u nas bliżej nie było przecenionych :)
A buciki takie też kupiłam i jeszcze jedne :)

Mam tel w naprawie to nawet nie mogę się pochwalić łupami :)

Animka pewnie, że można. Ja przy Neli średnio w miesiącu wydawałam 50zł na smoki, które mała ciągle gubiła. A jako, że używaliśmy lovi i aventa to koszt wychodził jaki wychodził.

Z Dominikiem nie byłam taka głupia kupilam canpolu za 7zł i było ok. Jak mały stale je gubił to nie było żal.

Animka pewnie, że można. Ja przy Neli średnio w miesiącu wydawałam 50zł na smoki, które mała ciągle gubiła. A jako, że używaliśmy lovi i aventa to koszt wychodził jaki wychodził.Z Dominikiem nie byłam taka głupia kupilam canpolu za 7zł i było ok. Jak mały stale je gubił to nie było żal.
o taak, smoczków u nas masa poszła, non stop się gubiły ale ja miałam jakąś manię ich kupowania, teraz już powoli się rozglądam za fajnymi wzorami smoków :-D

reklama
Furciaczek może wystarczą bo niektóre dzieci są bezsmoczkowe. My nie mieliśmy dużo, Weronika jakoś nie gubiła, wymienialiśmy po prostu jak się zużywały ale jednocześnie mieliśmy dwa.

Do góry