reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

to ja już prz drugiej córce byłam nauczona żeby do smoczków smycz dokupić
o coś w tym stylu DSC01826.jpg

a smoczek dla Helusi musiałam kupic taki avent_soothie_pacifier_girl.jpeg bo innych nie potrafiła zassać

Załączniki

• DSC01826.jpg
    DSC01826.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 56
  • avent_soothie_pacifier_girl.jpeg
    avent_soothie_pacifier_girl.jpeg
    21,5 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
Ja sie obawiam ze u nas przerób smoczków będzie jednak większy, teraz zdałam sobie sprawę ze mamy przecież psy...a jak sie coś rzuca na podłogę to wiadomo ze to zabawka i trzeba to natychmiast podnieść i pogryźć :p
Na pewno tez kupie ten kosz hermetyczny na pieluchy, zbieranie zużytych po całym domu średnio mi sie uśmiecha a z takiego raczej zwierzaki nic nie wygrzebią.
W piątek jedziemy z mężem na większe zakupy do Bydgoszczy, mam nadzieje wózki dokładnie pooglądać i może cos wybierzemy :) Pewne jest ze sobie trochę tam poszaleje korzystając z okazji ze będę mieć ze sobą tragarza hihi

Animka ja prawie taki sam zamówiłam z allegro:-) Nie jest gruby, więc mam nadzieję, że będzie ok i się w nim nie zgrzeję na ciepłej porodówce.

HEJ DZIEWCZYNY mam do sprzedania śliczne bawełniane bodziaki z długim rękawkiem dla chłopczyka w rozmiarze FIRST SIZE 50/56 firmy .NEXT
CENA ZA SZT 12 ZŁ

SAM_7273.jpgSAM_7275.jpgSAM_7277.jpgSAM_7279.jpg

Załączniki

• SAM_7273.jpg
    SAM_7273.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 53
  • SAM_7275.jpg
    SAM_7275.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 45
  • SAM_7277.jpg
    SAM_7277.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 48
  • SAM_7279.jpg
    SAM_7279.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 62
ja mam bawełniany szlafrok,tym bardziej że rodzimy we wrzesniu kiedy to cieplusio musi być ;-)
i tak w szpitalu większość czasu leże z dzieciatkiem a szlafrok tylko do toalety zakładałam,albo an odwiedziny rodzinki

ja szlafrok miałam ubrany chyba 3 razy, przy przyjęciu i pod prysznic. tylko, że byłam po cc i odpadało bieganie do wc. Specjalnie bym nie kupowała

reklama
Do góry