reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Amaliee co kto woli;) mi sie akurat x move czarny podobal, bo wygladal elegancko, zwlaszcza spacerowka, bo gondoli na zywo nie widzialam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Amaliee ja mam tego tfk czarnego... Dość ostrymi słowami szafujesz ostatnio.

Każdemu podoba się co innego, a stwierdzenie że ktoś wozi dzecko w trumnie bo wózek czarny jest troszkę nie na miejscu.

Zgadzam się z Hanią, to słowo trochę nie na miejscu, każdy ma inny gust, a o gustach się nie dyskutuje, tymbardziej w takiej formie.
Swoją drogą mnie czarny na żywo bardzo się podobał, lubie wszystkie pojazdy w tym kolorze:-)

Amaliee jasne, że może ci się nie podobać, ale słowo trumna było tu źle użyte.

Bubbles wózek ogólnie fajny, ale kolekcja z nazwami kontynentów jednak lepiej mi się podobała :D

to ja się nie odzywam bo ja czarny kupuję :p znowu będzie, że prowokuję czy coś :-D

Mnie ta trumna rozśmieszyła bardziej niż uraziła :)

Amaliee ja nie mam Ci za złe wyrażenia swojego zdania bo ja sama pewnie wózka czarnego też bym nie kupiła, tu wyboru nie miałam. Ale no sama wiesz o co się doczepiłam :)

Za to co do tej duchoty to ja właśnie też trochę się martwie czy małym w gondoli we wrześniu - zakładając, że będzie ciepły za gorąco nie będzie...

Do spacerówek dokupię wkładki kolorowe co by siedziska w dupsko nie parzyły :p

Amaliee ja nie mam Ci za złe wyrażenia swojego zdania bo ja sama pewnie wózka czarnego też bym nie kupiła, tu wyboru nie miałam. Ale no sama wiesz o co się doczepiłam :)

Za to co do tej duchoty to ja właśnie też trochę się martwie czy małym w gondoli we wrześniu - zakładając, że będzie ciepły za gorąco nie będzie...

Do spacerówek dokupię wkładki kolorowe co by siedziska w dupsko nie parzyły :p

wiesz kiedy maluchy będą mogły wyjść do domku?

reklama
Amaliee tak jak czyta dziewczyny na bliźniaczym to tak po roku będę miała biceps jak pudzian od pchania tej landary :D
Więc chyba łatwo nie jest :)
A ten bebetto bliźniaczy też widziałam.

Bubbles twój też śliczny jest ;)

Do góry