reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Ja też chciałam kupić ten śpiworek ale ciągle była cena 37zł a dużo sztuk, wiec czekam na większą obniżkę może jeszcze będzie skoro Amaliee kupiła taniej :)

reklama
Szkoda, ze nie poczekalam. Nie wiedziałam, ze będzie większa obniżka jeszcze. Dziś podjade i zobaczę, może coś innego upoluje, z tej serii były tez chyba body

Dziewczyny skusiłam się wczoraj na dwa smoczki z biedronki - właściwie skusiła mnie cena bo 4,99 za dwa :p
ale teraz tak się zastanawiam czy trochę nie przesadziłam :p jak myślicie można takie smoki podać maluszkowi? Oczywiście mam zamiar kupić też coś lepszego ale interesuję mnie Wasze zdanie, bo już zgłupiałam ;P dodam tylko, że mają pozytywną opinię Matki i Dziecka, więc teoretycznie się ok...oh nie wiem : P

10ztxeg.jpg

Mi się udało podobny śpiworek, tylko bardziej kolorowy i w zwierzątka kupić w tesco za 19,50 :), niby przecenione z 65 zł :)
Tesco w mieście u teściów, u nas bliżej nie było przecenionych :)
A buciki takie też kupiłam i jeszcze jedne :)

Mam tel w naprawie to nawet nie mogę się pochwalić łupami :)

Animka pewnie, że można. Ja przy Neli średnio w miesiącu wydawałam 50zł na smoki, które mała ciągle gubiła. A jako, że używaliśmy lovi i aventa to koszt wychodził jaki wychodził.

Z Dominikiem nie byłam taka głupia kupilam canpolu za 7zł i było ok. Jak mały stale je gubił to nie było żal.

Animka pewnie, że można. Ja przy Neli średnio w miesiącu wydawałam 50zł na smoki, które mała ciągle gubiła. A jako, że używaliśmy lovi i aventa to koszt wychodził jaki wychodził.Z Dominikiem nie byłam taka głupia kupilam canpolu za 7zł i było ok. Jak mały stale je gubił to nie było żal.
o taak, smoczków u nas masa poszła, non stop się gubiły ale ja miałam jakąś manię ich kupowania, teraz już powoli się rozglądam za fajnymi wzorami smoków :-D

reklama
Furciaczek może wystarczą bo niektóre dzieci są bezsmoczkowe. My nie mieliśmy dużo, Weronika jakoś nie gubiła, wymienialiśmy po prostu jak się zużywały ale jednocześnie mieliśmy dwa.

Do góry