reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Ja też nie używam proszku już od x lat, same żele ale tylko niemieckie. Są bez porównania i nie ma problemu, że się czasem na ciemnym nie spłucze proszek i trzeba jeszcze raz.
Alpine, to dopiero wstęp czy już coś masz?
Ja dostałam teraz całą torbę od siostry ale już na 2/3 lata po chłopakach, więc praktycznie mam już z głowy :-)
Jutro po wizycie jedziemy do wielkiego sklepu z rzeczami dla malucha, biorę notatnik i będę spisywała ceny jak coś mi wpadnie w oko. Zobaczymy jaki rabat dadzą jak dużo tego się kupi. A jak nie będzie cena atrakcyjna, to na necie zamówię. Przy samych butelkach z przesyłką jest taniej a co dopiero przy łóżeczku czy innych takich.

Ostatnia edycja:
reklama
Widze ze szaleństwo zakupowe w pełni :-)
Bylam w Pepco ostatnio i niestety u nas wszystko to letnie i bardzo cieniutkie ubranka wiec nic nie brałam, a widze ze w innych mozna jednak cos dostac co sie we wrzesniu przyda :)

Upatrzyłam sobie komodę kąpielową Brevi Acqua...ale sie okazuje ze PL juz nie dostępna bo nie ma żadnego importera, dzwoniłam po paru sklepach i wszędzie to samo ehh Bede musiala meza wykorzystac zeby mi z UK przytaszczył a boje sie ze kupi nie to o co go poproszę...kiepski jest w zakupach :p I nie wiem chyba kupie cos innego dostępnego w PL...chociaż humor mi sie od razy popsuł bo ta komoda cudna i praktyczna ehh

dostałam dość sporo 56 i 62 wiec do kupienia mialam pojedyncze rzeczy z wyprawkowej listy ciuchów :) a tak to mam butelki, laktator, lozeczko, posciel, rozek i wozek wybrany, jeszcze nie zamowiony :)

Mnie dziś przyszło moje zamówienie z gemini :) Trochę spokojniejsza jestem, bo lista rzeczy do szpitala powoli się zapełnia :)
Fajne ciuchy, widać, że Pepco ma ciekawą ofertę.

Ja dzisiaj dostałam od przyjaciólki wanienkę na stelażu, leżaczek i 3 kartony ubrań....jeszcze tak będzie, że nie będę musiała nic kupować :-(

Dooda z jednej strony omija frajda kupowania, a z drugiej oszczędzacie a i masz rzeczy bez większego zaangażowania ;-) Ja powiem że mnie nadal przeraża ta wyprawka, nie mam totalnie nic poza ubrankami i boje się, wolałabym wszystko dostać i mieć z głowy.

Amaliee super kurteczka i nawet z metką. U mnie zawsze na dziewczęcym jest więcej niż dla chłopców w ciuchlandach :-(

Fajny ten kombinezon. Szkoda że w wersji granatowej nie ma już 68 bo sama bym kupiła... A jaki Ty wzięłaś rozmiar?

reklama
Fajny kombinezon. Ja jeden mniejszy mam i dostałam od koleżanki większy kermita żabę, śmieszny taki, alee co tam, ważne, że ciepły.
Oglądaliśmy łóżeczka i rzeczywiście te z Klupsia są masywne, porządnie wykonane i się nie rozlecą jak dziecko juz będzie trzęsło nim w każdą stronę ;-) Ale ceny w sklepie stacjonarnym, mimo rabatu jaki byśmy dostali za całą wyprawkę, powala na kolana. Na necie wyjdzie wszystko duuuuuuużo taniej. Więc namacane mam, teraz tylko zamawiać.

Do góry