reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Ja też nie używam proszku już od x lat, same żele ale tylko niemieckie. Są bez porównania i nie ma problemu, że się czasem na ciemnym nie spłucze proszek i trzeba jeszcze raz.
Alpine, to dopiero wstęp czy już coś masz?
Ja dostałam teraz całą torbę od siostry ale już na 2/3 lata po chłopakach, więc praktycznie mam już z głowy :-)
Jutro po wizycie jedziemy do wielkiego sklepu z rzeczami dla malucha, biorę notatnik i będę spisywała ceny jak coś mi wpadnie w oko. Zobaczymy jaki rabat dadzą jak dużo tego się kupi. A jak nie będzie cena atrakcyjna, to na necie zamówię. Przy samych butelkach z przesyłką jest taniej a co dopiero przy łóżeczku czy innych takich.

Ostatnia edycja:
reklama
Widze ze szaleństwo zakupowe w pełni :-)
Bylam w Pepco ostatnio i niestety u nas wszystko to letnie i bardzo cieniutkie ubranka wiec nic nie brałam, a widze ze w innych mozna jednak cos dostac co sie we wrzesniu przyda :)

Upatrzyłam sobie komodę kąpielową Brevi Acqua...ale sie okazuje ze PL juz nie dostępna bo nie ma żadnego importera, dzwoniłam po paru sklepach i wszędzie to samo ehh Bede musiala meza wykorzystac zeby mi z UK przytaszczył a boje sie ze kupi nie to o co go poproszę...kiepski jest w zakupach :p I nie wiem chyba kupie cos innego dostępnego w PL...chociaż humor mi sie od razy popsuł bo ta komoda cudna i praktyczna ehh

dostałam dość sporo 56 i 62 wiec do kupienia mialam pojedyncze rzeczy z wyprawkowej listy ciuchów :) a tak to mam butelki, laktator, lozeczko, posciel, rozek i wozek wybrany, jeszcze nie zamowiony :)

Mnie dziś przyszło moje zamówienie z gemini :) Trochę spokojniejsza jestem, bo lista rzeczy do szpitala powoli się zapełnia :)
Fajne ciuchy, widać, że Pepco ma ciekawą ofertę.

Ja dzisiaj dostałam od przyjaciólki wanienkę na stelażu, leżaczek i 3 kartony ubrań....jeszcze tak będzie, że nie będę musiała nic kupować :-(

Dooda z jednej strony omija frajda kupowania, a z drugiej oszczędzacie a i masz rzeczy bez większego zaangażowania ;-) Ja powiem że mnie nadal przeraża ta wyprawka, nie mam totalnie nic poza ubrankami i boje się, wolałabym wszystko dostać i mieć z głowy.

Amaliee super kurteczka i nawet z metką. U mnie zawsze na dziewczęcym jest więcej niż dla chłopców w ciuchlandach :-(

Fajny ten kombinezon. Szkoda że w wersji granatowej nie ma już 68 bo sama bym kupiła... A jaki Ty wzięłaś rozmiar?

reklama
Fajny kombinezon. Ja jeden mniejszy mam i dostałam od koleżanki większy kermita żabę, śmieszny taki, alee co tam, ważne, że ciepły.
Oglądaliśmy łóżeczka i rzeczywiście te z Klupsia są masywne, porządnie wykonane i się nie rozlecą jak dziecko juz będzie trzęsło nim w każdą stronę ;-) Ale ceny w sklepie stacjonarnym, mimo rabatu jaki byśmy dostali za całą wyprawkę, powala na kolana. Na necie wyjdzie wszystko duuuuuuużo taniej. Więc namacane mam, teraz tylko zamawiać.

Do góry