reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Bubles są cudne, a ta bluza to się rozpłynąć można na widok księcia w takim ciuszku <3
joani ja mam podobnie, kuszę się tylko jak coś cieplejszego w okazyjnej cenie jest bo tych ciepłych troszkę mi brakuje. Jak wyschną moje dzisiejsze to wkleję :-)

reklama
Bubbles no piekne :D

A ja to juz teraz kupuje tylko od 3 miesiecy w gore :) bo tych malutkich tez juz sporo mam :)

Bubles super ciuszki :)

Ja mogę polecić taki mały rogal dmuchany :) to jest super sprawa przy karmieniu :) i wygoda bo można się oprzeć bez problemu i bez garbienia no i oczywiście ręce nie bolą :)

Ja miałam lovi z tym, że nie elektryczny tylko ręczny. Był mało delikatny a ja miałam naprawdę mało wrażliwe piersi... Jak próbowałam koleżanek z innych firm to mój był beznadziejny...

A ja się pochwalę pościelą, jaką dzisiaj kupiłam. Tylko kolor troszkę inny. Między paseczkami zielonymi, niebieskimi jest pomarańcz. Tak mnie oczarowała, że po prostu musiałam... A i nie taki duży zestaw, 3 el , poszewki i ochraniacz.
mis_ksiezyc_pg_4.jpeg

Madlena, super zestawik. :tak:Wzór naprawde słodki, sama o takim bardzo podobnym myślałam ale ostatecznie kupiliśmy taki:
bald_ciuchcia.jpg

W zasadzie to mój K. wybierał bo bardzo się buntował, że wszystkie ciuszki sama pokupowałam więc dałam mu w kwesti pościeli wolny wybór. ;-)

Załączniki

• bald_ciuchcia.jpg
    bald_ciuchcia.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry