reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Dziewczyny, poradźcie proszę - czy dziecko musi mieć niemowlęcy ręcznik? Chcę kupić 1 okrycie kąpielowe z kapturem, ale zastanawiam się, czy jest sens kupowania 2 takich zestawów, czy nie wystarczy po prostu używać jakiegoś zwykłego bawełnianego ręcznika? Nie chcę wydawać niepotrzebnie kasy, ale zupełnie nie mam rozeznania.

reklama
a_nka ja miałam ręczny z aventu i dla mnie wyrzucone pieniądze, później kupiliśmy elektryczny medeli i kilka razy mnie uratował przy nawale.

Ja mam dostać od przyjaciólki, bo ona nie używała i jak mi się sprawdzi, to odkupię. Nie wiem tylko jaka firma, ale zobaczymy.
Szczerze miałam też zamawiać pościel, ale po dyskusjach na razie nie będę kupowała, tylko prześcieradła, ochraniacz i rożek. Tak mały nie potrzebuje kołderki ani podusi. Kupię rożek, śpiworek mam, kocyki też i zobaczymy co się w ogóle sprawdzi.

joani ja pomyślałam że zrobię tak samo. Mam taki plan. A co do laktatora to jeszcze pomyślę, ale na razie się nie nastawiam na kupowanie.

Aiwpa ja sobie bardzo chwaliłam ręcznego aventa.
Medela to dla mnie za wysoka półka cenowa. Tego nowego lovi już miałam przyjemność użyć i dla mnie narazie jest ok. Delikatny, pokarm odciąga szybko pasuje mi narazie.

reklama
Do góry