reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

U na jeżeli chodzi o mleko to przy Gwieździe rządził Enfamil, potem nestle junior i do tej pory je pije ;-)

A u Domiśka to do 8msc karmiłam piersią, potem pokarmu było za mało i zaczęły się cyrki z mlekiem... Jednak generalnie stanęło też na nestle junior najlepiej to z miodem :-)

Co do karmienia piersią to mi też bardzo odpowiadała ta więź jaka wytwarza się miedzy matką, a maleństwem.

Ale Nelkę karmiłam mm i wieź też jest :-D więc wszystko na luzie...

Bliźniaczki mam zamiar karmić piersią, a co z tego wyjdzie?? Zobaczymy :blink:

reklama
Oj dziewczyny podziwiam Was z tym karmienie ;) ja chce karmić max 3 miesiące tzn nie wiem czy sama tak do końca tego chce czy bardziej moja mama. Mnie na dzień dzisiejszy to jakoś nie bawi a wręcz trochę obrzydza? Nie to złe słowo, ale coś pod tą stronę ;P no ale cóż zobaczymy co będzie, bo może się okazać, że zakocham się i nie będę chciała przestać karmić ;P

Ha! Znam lepszą historię - moja dawna znajoma nie dość, że wywalała cycka przy wszystkich, przy moim eks mężu i jego bracie i w ogóle bez skrępowania to jeszcze jak się wkurzyła na męża swojego to - uwaga - strzeliła w niego mlekiem z cycka przy wszystkich zebranych ! blee. Koszmar jakiś.

O moje Panie to wątek zakupowy, a nie o krarmieniu piersią ;) ;)

Poprawić się ładnie i pisać o czym należy :D

A swoją drogą Ala znajoma jakaś puknięta :)

Ostatnia edycja:
Hania -tamta znajoma już nie jest znajomą :) wszystko ma swoje granice
a wracając do wątku
kupujecie rogala do karmienia? chodzi mi o tego małego z kuleczkami styropianu (czy czegoś podobnego) w środku??

Też się zastanawiam nad małym rogalem. Przy Antosiu nie miałam. Szwagierka teraz dla swojego drugiego ma i mówi, że jest super wygoda. kręgosłup nie boli, zwłaszcza, że mała urodziła się z wagą 4500g, więc na prawdę sobie chwali. I do cyca i do butelki.

Szalejesz :-) ale jak się nie oprzeć takim małym cudeńkom. Ja muszę się teraz skupić na pokoju, bo ciuchów mam multum i połowy na pewno nie użyję. Przyjaciółka znowu dzwoniła, że ma kolejną torbę :szok: ja to chyba tak co 2h będę przebierała, żeby z każdej rzeczy chociaż raz skorzystać :-D

reklama
Do góry