reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

z pierwsza córką używałam Huggies i uwazam że rewelka
później przeszłam na Dade bo ktoś polecił,od nr 3
wiec jeśli dady 1 są też takie jak 3,4,5 to polecam

a z drugą córką tylko i wyłacznie Pampersy białe,czasami założyłam dady ale odrazu pupa czerwona

reklama
ja również uwielbiałam huggiesy natural cotton. Przelecieliśmy 1 i 2 z nich i później wycofali je z rynku, a były rewelacyjne dla mnie.
Pampersy premium care- beznadziejne... w ogóle się nie sprawdziły przez tą siatkę:/ za każdym razem była ona przyklejona z kupą do pupy
Później był czas na dadę z pamersami acitv, dada tylko w dzień bo w nocy nie dawała rady i pampers activ na noc. Od kilku miesięcy mój mały odpieluchowany w dzień ale na noc jeszcze zakładam i zostałam przy pampersach activ

teraz jak Ada urodzi się to nawet nie wiem co wybrać :szok:premium care nie przemawia do mnie, huggiesów natural cotton nie ma, a pampersy activ dopiero od 2 się zaczynają :baffled:i weź tu bądź mądry i wybierz ...

Elleni ale są chyba te pampersy newborn ja miałam takie??

Ale to pewnie to one są numerem dwa :)

Ale ja huggiesów to używałam super dry. Takie w niebieskiej paczce z kubusiem puchatkiem...
Świetne były mimo jedynie ściągacza na pleckach. Ale ile my ich wyrzuciliśmy czystych bo mąż rzepy wyrywał to tylko nasz portfel wie :))

Ostatnia edycja:
No to ja się pochwalę swoimi drobnymi zakupami .
Dzisiaj w Biedronce
DSCF6793.jpg kocyk, skarpetki, grzechotka/gryzak.

Wczoraj
DSCF6798.jpgDSCF6800.jpg
Książeczka/ pamiętnik. Antosiowi też taką kupiłam, fajna pamiątka. No i druga fotka pieluchy tetra. Na razie 10. Ale jeszcze z 5 chyba dokupię. I coś ala szczoteczki dla maluszka. U Antka zaczęłam używać od ok 4 m-ca. Masują też bolące dziąsełka.
A to w zeszłym tyg.
DSCF6794.jpgDSCF6796.jpg

Załączniki

• DSCF6793.jpg
    DSCF6793.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCF6798.jpg
    DSCF6798.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 61
  • DSCF6800.jpg
    DSCF6800.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 67
  • DSCF6794.jpg
    DSCF6794.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 62
  • DSCF6796.jpg
    DSCF6796.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 65
Widzę że Franki będą miały taki sam kocyk ;-) ja wzięłam jeszcze jeden w hipopotamy, super łowy :-)

No jest milutki. Mam z mikrofibry po Antku, brązowy. Przez te prawie trzy lata prany w pralce i nadal jest milutki i nic się z nim nie dzieje, więc mam nadzieję, że ten też taki będzie.
Joani też oglądałam w hipopotamy, ale ten spodobał mi się bardziej. Kolorowy i ciemniejszy...

reklama
Do góry