reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

z pierwsza córką używałam Huggies i uwazam że rewelka
później przeszłam na Dade bo ktoś polecił,od nr 3
wiec jeśli dady 1 są też takie jak 3,4,5 to polecam

a z drugą córką tylko i wyłacznie Pampersy białe,czasami założyłam dady ale odrazu pupa czerwona

reklama
ja również uwielbiałam huggiesy natural cotton. Przelecieliśmy 1 i 2 z nich i później wycofali je z rynku, a były rewelacyjne dla mnie.
Pampersy premium care- beznadziejne... w ogóle się nie sprawdziły przez tą siatkę:/ za każdym razem była ona przyklejona z kupą do pupy
Później był czas na dadę z pamersami acitv, dada tylko w dzień bo w nocy nie dawała rady i pampers activ na noc. Od kilku miesięcy mój mały odpieluchowany w dzień ale na noc jeszcze zakładam i zostałam przy pampersach activ

teraz jak Ada urodzi się to nawet nie wiem co wybrać :szok:premium care nie przemawia do mnie, huggiesów natural cotton nie ma, a pampersy activ dopiero od 2 się zaczynają :baffled:i weź tu bądź mądry i wybierz ...

Elleni ale są chyba te pampersy newborn ja miałam takie??

Ale to pewnie to one są numerem dwa :)

Ale ja huggiesów to używałam super dry. Takie w niebieskiej paczce z kubusiem puchatkiem...
Świetne były mimo jedynie ściągacza na pleckach. Ale ile my ich wyrzuciliśmy czystych bo mąż rzepy wyrywał to tylko nasz portfel wie :))

Ostatnia edycja:
No to ja się pochwalę swoimi drobnymi zakupami .
Dzisiaj w Biedronce
DSCF6793.jpg kocyk, skarpetki, grzechotka/gryzak.

Wczoraj
DSCF6798.jpgDSCF6800.jpg
Książeczka/ pamiętnik. Antosiowi też taką kupiłam, fajna pamiątka. No i druga fotka pieluchy tetra. Na razie 10. Ale jeszcze z 5 chyba dokupię. I coś ala szczoteczki dla maluszka. U Antka zaczęłam używać od ok 4 m-ca. Masują też bolące dziąsełka.
A to w zeszłym tyg.
DSCF6794.jpgDSCF6796.jpg

Załączniki

• DSCF6793.jpg
    DSCF6793.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 74
  • DSCF6798.jpg
    DSCF6798.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF6800.jpg
    DSCF6800.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 70
  • DSCF6794.jpg
    DSCF6794.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCF6796.jpg
    DSCF6796.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 68
Widzę że Franki będą miały taki sam kocyk ;-) ja wzięłam jeszcze jeden w hipopotamy, super łowy :-)

No jest milutki. Mam z mikrofibry po Antku, brązowy. Przez te prawie trzy lata prany w pralce i nadal jest milutki i nic się z nim nie dzieje, więc mam nadzieję, że ten też taki będzie.
Joani też oglądałam w hipopotamy, ale ten spodobał mi się bardziej. Kolorowy i ciemniejszy...

reklama
Do góry