reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

a_nka śliczne te śpiworki, pościele, ręczniki, takie wesołe:) Jak myślicie, lepszy jest rożek usztywniany czy nie?

reklama
Zadzwonili do mnie dziadkowie z informacją, że dają dla bliźniaczek 1tys na łóżeczka :-D

Już znalazłam, dzwoniłam do Pani w sprawie dodatkowych elementów i zamówienie jest w realizacji.

W ogóle jestem w strasznym szoku przy gwieździe i młodym nikt nic nie dał, a tu... Najpierw mama, a teraz dziadkowie. Super, dzięki temu wydatki na dziewczęta sporo mi się zmniejszyły, a i ja mogłam sobie pozwolić na wymarzone łóżeczko.

Wzięłam łóżeczka z szufladami, materacem piankowym, opuszczanym bokiem za który dopłaciłam 15zł od łóżeczka i kolejnym kompletem pościeli.

Zobacz załącznik 625337Zobacz załącznik 625338

Niby we wtorek powinny być u mnie ;-)
I oby teraz tylko tfu tfu nic się nie stało, troszkę jestem zła na siebie bo miałam czekać do 26tyg, a tu już tyle nakupowałam...

Ostatnia edycja:
Hania super wiadomość hehe jak ktoś chcę pomóc to bardzo miłe z ich strony, no i mogłaś sobie pozwolić na łóżeczka takie jak chciałaś :)
A myślisz że warto kupić taki komplet łóżeczko, materac i np pościel czy korzystniej osobno?

Ann powiem Ci tak zależy od oferty, ja tu kasę dostałam to, ze tak napiszę szasnęłam hojną ręką :cool2:

A tak to jednak polecam kupić osobno komplet pościeli. Ale znów uważam, że korzystniej jest kupić komplet typu łóżeczko i materac :-)

A_nka super łożeczko:tak: Dziewczynkom na pewno będzie się dobrze spało, no i fajnie, że nie nadszarpnęłaś kasy z portfela tylko dostaliście:))

U nas otworzyli lumpka z rzeczami tylko dla maluszków i kupiłam wczoraj 2 pary spodni za 17 zł, także jestem zadowolona:D Bielizny typu bodziaki, bym tam nie kupiła, ale myślę, że spodnie czy kurteczki jak najbardziej i będę tam zaglądać:tak:

DSC_0209 (2).jpg

Załączniki

• DSC_0209 (2).jpg
    DSC_0209 (2).jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 118
Śliczne te wszystkie ciuszki dla maluchów :)
Anka łóżeczka boskie :)
te wszystkie śpiworki też przesłodkie :) jejciu :) szaleństwo zakupowe też powoli musimy zacząć :)

Amaliee nie wiem, jakoś tak wolę nowe(albo po kimś znajomym kiedy wiem jak o to dbał), bo to jednak przy samym ciele maluszka, sobie bielizny też bym po kimś nie kupiła:) No i w tym lumpku ceny bodziaków nie były jakieś zachwycające(od chyba 7 zł za sztukę), więc wolę troszkę dołożyć i mieć nowe:) Ale broń Boże nie neguję jak ktoś kupuje:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Któraś pytała o to czy usztywniany rożek jest dobry. Słyszałam, że dla kręgosłupa dziecka lepiej nieusztywniany kupić.

Do góry