reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

a_nka śliczne te śpiworki, pościele, ręczniki, takie wesołe:) Jak myślicie, lepszy jest rożek usztywniany czy nie?

reklama
Zadzwonili do mnie dziadkowie z informacją, że dają dla bliźniaczek 1tys na łóżeczka :-D

Już znalazłam, dzwoniłam do Pani w sprawie dodatkowych elementów i zamówienie jest w realizacji.

W ogóle jestem w strasznym szoku przy gwieździe i młodym nikt nic nie dał, a tu... Najpierw mama, a teraz dziadkowie. Super, dzięki temu wydatki na dziewczęta sporo mi się zmniejszyły, a i ja mogłam sobie pozwolić na wymarzone łóżeczko.

Wzięłam łóżeczka z szufladami, materacem piankowym, opuszczanym bokiem za który dopłaciłam 15zł od łóżeczka i kolejnym kompletem pościeli.

Zobacz załącznik 625337Zobacz załącznik 625338

Niby we wtorek powinny być u mnie ;-)
I oby teraz tylko tfu tfu nic się nie stało, troszkę jestem zła na siebie bo miałam czekać do 26tyg, a tu już tyle nakupowałam...

Ostatnia edycja:
Hania super wiadomość hehe jak ktoś chcę pomóc to bardzo miłe z ich strony, no i mogłaś sobie pozwolić na łóżeczka takie jak chciałaś :)
A myślisz że warto kupić taki komplet łóżeczko, materac i np pościel czy korzystniej osobno?

Ann powiem Ci tak zależy od oferty, ja tu kasę dostałam to, ze tak napiszę szasnęłam hojną ręką :cool2:

A tak to jednak polecam kupić osobno komplet pościeli. Ale znów uważam, że korzystniej jest kupić komplet typu łóżeczko i materac :-)

A_nka super łożeczko:tak: Dziewczynkom na pewno będzie się dobrze spało, no i fajnie, że nie nadszarpnęłaś kasy z portfela tylko dostaliście:))

U nas otworzyli lumpka z rzeczami tylko dla maluszków i kupiłam wczoraj 2 pary spodni za 17 zł, także jestem zadowolona:D Bielizny typu bodziaki, bym tam nie kupiła, ale myślę, że spodnie czy kurteczki jak najbardziej i będę tam zaglądać:tak:

DSC_0209 (2).jpg

Załączniki

• DSC_0209 (2).jpg
    DSC_0209 (2).jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 116
Śliczne te wszystkie ciuszki dla maluchów :)
Anka łóżeczka boskie :)
te wszystkie śpiworki też przesłodkie :) jejciu :) szaleństwo zakupowe też powoli musimy zacząć :)

Amaliee nie wiem, jakoś tak wolę nowe(albo po kimś znajomym kiedy wiem jak o to dbał), bo to jednak przy samym ciele maluszka, sobie bielizny też bym po kimś nie kupiła:) No i w tym lumpku ceny bodziaków nie były jakieś zachwycające(od chyba 7 zł za sztukę), więc wolę troszkę dołożyć i mieć nowe:) Ale broń Boże nie neguję jak ktoś kupuje:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Któraś pytała o to czy usztywniany rożek jest dobry. Słyszałam, że dla kręgosłupa dziecka lepiej nieusztywniany kupić.

Do góry