reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Dzięki :) czyli wychodzi na to że mam wszystkie ciuszki w okolicy rozmiaru 62, a nie 56... Ale to chyba dobrze, zwłaszcza że Mikołaj zapowiada się dużych rozmiarów ;)

reklama
Pokaże Wam co na all zamówiła moja mama dla Panienek i co ja dziś kupiłam :-p

Zobacz załącznik 625290 Taką pościel zestaw 5el. Dwa komplety

Zobacz załącznik 625291Zobacz załącznik 625292i takie dwa ręczniczki :-D

A teraz z czym ja poszalałam:
Zobacz załącznik 625293 taka pościel 3el. Dwa komplety, wybrałam taką bo ma ochraniacz na całe łóżeczko, a i cena nie zabijała :-)

Zobacz załącznik 625297Zobacz załącznik 625298 i jeszcze takie dwa ręczniczki,

Zobacz załącznik 625299Zobacz załącznik 625301i słodkie dwa śpiworki do gondoli i fotelika :tak:

Zdjęcia z portalu bo wiadomo dopiero co kupiłam te szpargałki :zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że łupy w przyszłym tyg dojdą, albo i w tym :D

Ostatnia edycja:
Animka mi właśnie też one bardzo się podobają są niby grubsze i na zamek dookoła, więc obejdzie się bez kocyków :-)

A młody musi dalej czekać na wózek bo narazie nic nie zdecydowałam ;)

Może jutro będzie lepszy dzień... :D

Joani aukcja na której ja kupowałam skończyła się już, ale proszę t ten sam śpiworek, cena ta sama :-) :-) :-)

CIEPŁY,MIĘCIUTKI BECIK,ŚPIWOREK, DO WÓZKA, POLSKI! (4182046556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Dzięki dziewczyny za miłe słowa, ja też bardzo się cieszę z tych zakupów.

Ale resztę rzeczy kupię już w czerwcu :-)

Teraz to wszystko wina mojej mamy, kobita mi tu apetytu narobiła zakupami dla moich Panienek więc i ja nie mogłam się oprzeć :)

Fajnie kupuje się podwójnie, nie mam problemu który wzór czy kolor wybrać gdy mogę kupić sztuk dwa :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry