reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

superowe zakupy :)

Ania, na jaka dostawke sie zdecydowaliscie? Pasuje do wszystkich wozkow? Masz jakiegos linka?

reklama
super zakupy :-) ja z Pepco bodziaków bym nie wzięła, bo wiem, że się rozchodzą właśnie do pępka.. nie mam pojęcia, czy są tam różne firmy, czy jedna. Siostra większość rzeczy, które dostała albo kupiła z Pepco, bo były mega niskie ceny, wyrzucała po praniu, bo się rozciągały albo kurczyły dla odmiany. Jedynie te pajace ocieplane/kombinezony z polaru były super i nic się nie działo.

Wesolutka podstawkę nie pamiętam dokładnie z jakiej jest firmy.. wiem że pasuje do naszego pirata czyli X landera mieli poprostu taki sam wozek jak my mamy :)) i o tyle łatwiej bo wiem że pasi na 100% .. jak będę rozmawiac przez telefon bo oni z UK to zapytam o firmę:)

ja ciuszki z pepco akurat chwalę ale właśine takie bluzeczki leginsy dla dziewczynek :) i skarpetki nic więcej tam nie kupowała hehe :) ale myśle że na śpiochy się jutro skusimy z M :) bo dzis oczywiście zostalismy w domu bo M nie żywy prawie do domku przyjechał..
dałam więc odsapnąć :) a że jutro wolne to dojdzie do siebie :)

Amelieee kochana śliczne zakupy:) A to moje wczorajsze szaleństwo zakupowe na alllegro:D Okazzzzjeeee!!!!
zdjęcia wklejam te allegrowe bo dopiero wczoraj pokupowałam:D

4235578078.jpgNowy z Metką komplet, za Uwaga 10 zł wylicytowałam:)

4243420279.jpg4243421093.jpg4243421791.jpg 3 komplety od jednego sprzedawcy po 11, 15,10 zł 15 kosztował ten nowy z metką:D

4215493176.jpgi za 14,50:D wylicytowałam:D

Załączniki

• 4235578078.jpg
    4235578078.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 58
  • 4243420279.jpg
    4243420279.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 52
  • 4243421093.jpg
    4243421093.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 58
  • 4243421791.jpg
    4243421791.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 70
  • 4215493176.jpg
    4215493176.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 57
Katka super okazje ci sie udało wylicytować :)
Szkoda ze ja nie lubie licytacji ale widzę ze warto :)

Kurczę szalejecie dziewczyny :) Ja postanowiłam, że od czerwca będę bardziej sumiennie się za to zabierać. Póki co meble kupujemy i opróżniamy pokój dziecka.

Bubbles ja miałam z fp ale taki misiowy z biciem serca matki, u nas naprawdę się sprawdził :-) :-)

Marciątko ja też z zakupami czekam do czerwca, jedyne co mam to wózek i foteliki :-D

Bubbles ja bym bardzo taki chciała, widziałam taki u koleżanki i maluszek chętnie tam leżakował, jednak chyba wolałabym pożyczyć od kogoś bo trochę mi szkoda kilka stówek jak ma się pobujać 3 miesiące

reklama
Do góry