reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Giza - te buty, które kupiłam są naprawdę leciutkie na szczęście :tak: Ale muszę i tak kupić drugie, takie "do latania" - u nas na wsi to te z nubuku i to jasne to by po 2 tygodniach wyglądały jak szmaty ...:baffled:
Szukam teraz z czubkami wysoko nadlanymi gumą. Stwierdziłam, że nie będę oszczędzać - i znów kupię Bartka, takiego jak Tymon nosi od kilku sezonów.

A sandałki już mamy bo Tymon ma jako kapcie po domu roz. 23 z Gufo a rozmiar 24 udało mi się kupić we wrześniu na przecenie ;-) Generalnie nie za fajne mają dla chłopców buciki ale te były naprawdę w porządku.

reklama
Jakie rozmiary noszą wasze dzieciaczki? Bo jak patrzę na rozmiar butów Tymona, to jestem w szoku, bo ja planuję kupić mojemu synkowi 27 - czy to oznacza, że mi yeti rośnie???
Giza, dzięki za namiary na Decathlon, ja dotychczas nie jexdziłam do tego sklepu, ale przejżałaam sobie ich stronkę i chyba się wybiorę, bo mają różne fajne buty i w rewelacyjnych cenach!

Ninja, Mila ma 93,5 cm, a buty będę jej musiała kupić 26 albo 27. Przemek nosi teraz rozmiar 33, a nie ma jeszcze 6 lat. Ja noszę 40-41, mąż 44-45. Więc u nas wszyscy mamy duże stopy ;-)

na razie ostatnie buty jakie kupowałam Marcelowi to były paputki do przedszkola na 25, ale wiosenne juz mu kupie na 26 chyba

Siwona - Nela ma teraz ok 103cm i 17kg wagi. Butki zimowe ma w rozmiarze 27, bo wiadomo druga skarpeta. Po domu biega w Zetpol-kach w rozmiarze 25
Za to Filip ma 25 zimowe i 22 kapcie;-)

Rany Ninja - ale z Tymona piórko :szok: Filip waży 13kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i wcale nie jest grubaskiem ( buźkę ma drobniutką )

Giza - fajne te butki, ale ja na zadupiu mieszkam i nie mam w pobliżu ich sklepów :( a na wysyłkowe to bym się nie zdecydowała jeśli chodzi o buty

No ja mam rom. 36 to niedużo więcej od Przemka, hahaahahahaa

mamy taki sam rozmiar :-)

Moj Michal ma podobne rozmiary do Tymona. Waga 14kg a wzrost 96cm buty teraz ma 24-25 zalerzy z jakiej firmy. Ale ma jeszcze w nich troche luzu wiec jeszcze niewiem jaki numer kupowac musze troche poczekac bo narazie ma buty a moze mu jeszcze noga urosnie.

reklama
Do góry