reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
cicha- domek bendzie na gwiazdke, jeszcze nie kupilam bo nie znalazlam go nigdzie w sklepach wiec dzisiaj zamowie na internecie. A czapa to z GAP babcia wnusiowi taka zakupila, ja to sie smieje ze jak by mial na sybir jechac.

A kartki to robilam w programie Photo Explosion. Kturas z dziewczyn kiedys tez pisala o jakims programie kturen mozna sciagnac z internetu.
Jak ktos chce a nie ma checi lub czasu to moge zrobic bo ja uwielbiam takie robotki :-) (no w koncu studiuje plastyke to troche musze lubiec haha)

Dusia śliczne karteczki z Michałkiem, ta ostatnia wogóle rewelacyjna z tą czapeczką, słodko wygląda w niej, a Ty widać masz talent. A znasz może jakąś stronkę z wzorami takich kartek, bo jak ja robię to mi to strasznie dużo czasu zabiera i wolałabym jakieś gotowce. :-)
Ja jak już wcześniej pisałam używam programu darmowego z internetu "GIMP".

AsiaM- jesli chodzi ci o strony z wzorami gotowymi takie ze tylko wklejasz zdjecie i gotowe to nie znam. Ja patrzylam na rozne strony co sprzedaja takie kartki i z tamtad poprostu bralam pomysl ale musialam wszystko sama zrobi. Tutaj jest pare takich stron Photo Christmas Cards - Holiday Photo Cards - Christmas Photo Cards
Christmas Cards & Christmas Photo Cards - Biggest Sale by Tiny Prints
Custom Christmas Card Designs, Personalized Holiday Photo Cards and More for Corporate / Personal Greetings
Photo Holiday Cards, Custom Photo Christmas Cards, New Year 2009

Niekat- jak chcesz to poszukaj sobie na tych stronach co podalam wyzej jakas kartke co ci sie podoba (nie bendzie identyczna ale bardzo podobna) i wyslesz mi zdjecie kturo chcesz na niej na e-mial i ci zrobie.

Dusia dzięki, no to teraz tylko będę wklejać tam zdjęcia dziewczyn :-) ja trochę za leniwa jestem żeby wszystko od początku sama robić ;-)

reklama
Do góry