reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Bardzo fajny pomysł!Przyłączam się do pytania Asze
Dusia08
Marzec '08
cicha- domek bendzie na gwiazdke, jeszcze nie kupilam bo nie znalazlam go nigdzie w sklepach wiec dzisiaj zamowie na internecie. A czapa to z GAP babcia wnusiowi taka zakupila, ja to sie smieje ze jak by mial na sybir jechac.
A kartki to robilam w programie Photo Explosion. Kturas z dziewczyn kiedys tez pisala o jakims programie kturen mozna sciagnac z internetu.
Jak ktos chce a nie ma checi lub czasu to moge zrobic bo ja uwielbiam takie robotki :-) (no w koncu studiuje plastyke to troche musze lubiec haha)
A kartki to robilam w programie Photo Explosion. Kturas z dziewczyn kiedys tez pisala o jakims programie kturen mozna sciagnac z internetu.
Jak ktos chce a nie ma checi lub czasu to moge zrobic bo ja uwielbiam takie robotki :-) (no w koncu studiuje plastyke to troche musze lubiec haha)
AsiaM
mama czterech córek
Dusia śliczne karteczki z Michałkiem, ta ostatnia wogóle rewelacyjna z tą czapeczką, słodko wygląda w niej, a Ty widać masz talent. A znasz może jakąś stronkę z wzorami takich kartek, bo jak ja robię to mi to strasznie dużo czasu zabiera i wolałabym jakieś gotowce. :-)
Ja jak już wcześniej pisałam używam programu darmowego z internetu "GIMP".
Ja jak już wcześniej pisałam używam programu darmowego z internetu "GIMP".
Dusia08
Marzec '08
AsiaM- jesli chodzi ci o strony z wzorami gotowymi takie ze tylko wklejasz zdjecie i gotowe to nie znam. Ja patrzylam na rozne strony co sprzedaja takie kartki i z tamtad poprostu bralam pomysl ale musialam wszystko sama zrobi. Tutaj jest pare takich stron Photo Christmas Cards - Holiday Photo Cards - Christmas Photo Cards
Christmas Cards & Christmas Photo Cards - Biggest Sale by Tiny Prints
Custom Christmas Card Designs, Personalized Holiday Photo Cards and More for Corporate / Personal Greetings
Photo Holiday Cards, Custom Photo Christmas Cards, New Year 2009
Niekat- jak chcesz to poszukaj sobie na tych stronach co podalam wyzej jakas kartke co ci sie podoba (nie bendzie identyczna ale bardzo podobna) i wyslesz mi zdjecie kturo chcesz na niej na e-mial i ci zrobie.
Christmas Cards & Christmas Photo Cards - Biggest Sale by Tiny Prints
Custom Christmas Card Designs, Personalized Holiday Photo Cards and More for Corporate / Personal Greetings
Photo Holiday Cards, Custom Photo Christmas Cards, New Year 2009
Niekat- jak chcesz to poszukaj sobie na tych stronach co podalam wyzej jakas kartke co ci sie podoba (nie bendzie identyczna ale bardzo podobna) i wyslesz mi zdjecie kturo chcesz na niej na e-mial i ci zrobie.
Marteczka23
Fan(ka)
Dusia poproszę też i ja![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
reklama
Dusia08
Marzec '08
AsiaM- te strony co ci podalam to nie maja gotowych szablonow ze tylko zdjecie wklejasz. Takich stron nie znam. Ale wiem ze niekture programy maja gotowe juz kartki i tylko zdjecia sie daje i gotowe.