reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Weronikaa - szumi, jak ustawi się ją na głośno - regulacja jest do 5 stopni a spokojnie wystarczy ustawić na 2 (na piątce to już oddech słuchać :-D - no ale wtedy szumi) - wstrzymaj sie jeszcze 1 dzień - jutro wracam do domu, to przetestuję jeszcze raz dokładnie i dam znać.
Asze - jeszcze za prezenty się nie wzięłam - jak wrócę do domu to zacznę kombinować. W tamtym roku najbliżsi znajomi podostawali od nas po ładnym Ikeowym słoiku wypełnionym WłASNORęCZNIE robionymi piernikami ze wszelkimi bajerami , tzn. kolorowymi lukrami i najróżniejszymi posypkami oraz z przewleczonymi już nitkami - nigdy więcej :-D:-D:-D:-D - tak się narobiliśmy, że jak sobie przypomnę to sama się teraz śmieję do ekranu jak to piszę . Ja wysiadłam pierwsza - małżon był twardszy i dokańczał smarowanie lukrem bo jak już pokleiłam sobie włosy to wyszłam z kuchni bo bym chyba za okno to wszystko wywaliła, hahaahahahaahah:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No ale efekt był ...

Małżon przed wyjazdem zostawił prezent dla Tymona na Mikołajki - książkę pt. "Kocham Cię Tato":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D - ten to sobie umie dziecko wychować.... Tato, kocham Cię. Wspaniała na prezent! (491734914) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ninja- bardzo orginalny pomysl, super! Ja w tamtym roku pieklam pierniki ale pierwszy i ostatni raz bo lekko mi sie przypiekly i mieszkanie musialam wietrzyc dwa dni. A piekarnik jak otwieralam to jeszcze chyba z pol roku bylo czuc tymi piernikami. :-)

Wczoraj bylam w ikei i widzialam cos takiego http://farm3.static.flickr.com/2418/2291401417_bce1e86825_o.jpg tez mi sie wydaje ze moze to byc super prezent. Nie musi byc tych cebulek tak duzo mozna nawet dac jedna czy dwie w mniejszym wazonie i wsypac jakos kamyczki do srodka.
Tez pare lat temu jak bylam mlodsza to pamietam ze cos takiego robilam dla znajomych http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/bevfabriccrafts_2027_651979943
Mozna kupic takie bombki puste i wlozyc tam rozne rzeczy lub cos na nich namalowac. clear+snowman.jpg (image)

Dusia bardzo fajne pomysły!!1Szkoda ze takim bombek u nas nie ma (przynajmniej nie widziałam) ale taką doniczkę możnaby załatwić:tak:

Ninja fajny prezent tatus sprawił syńciowi:tak: a pierniczki w słoiku bardzo oryginalne i smaczne napewno:tak:
Dusia bardzo fajne bombki:-)

Kupilam w koncu wczoraj nianie mielismy kupic taka

Monitor My Baby - Binatone BM200 Baby Monitor
lub taka
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Safety/Monitors-and-Nightlights/Angelcare-Movement-and-Sound-Baby-Monitor(0030643)

ale zgodnie stwierdzilismy ze im drozsza kupimy tym drozszy prezent pozniej komus zrobimy.W sumie ta niania nie byla rzecza niezbedna i zalezalo nam tylko zeby miec spokój w swieta i sylwestra.W koncu kupilismy taka z FP jak ma ninja wczoraj ja testowalam i na 2ce slychac nawet tykanie zagara.Zdala egzamin wiec jestem zadowolona no i mala na swieta dostanie fajniejszy prezent bo zaoszczedzielam sporo kasy
Buy Fisher-Price Sounds and Lights Monitor. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Buy Angelcare Movement and Sound Baby Monitor. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
to jest link drugi bo widze ze nie dziala w poprzednim poscie.

A co do prezentów to jednego roku jak stado ludzi mielismy na wigili to np mojej siostrze podarowalam moj rysunek a raczej jej portret który narysowalam biala kredka na czarnej kartce i oprawialam w antyrame,a babcia dostala duza fote naszej rodzinki razem z nia tez w antyramie powiekszenie foty wraz z antyrama kosztowalao mnie wtedy cos ok 25zl.A usmiech babci bezcenny:-)

Bratowa nosila straszne gacie z golfem:baffled: wiec dostala stringi,ciotce zrobilam pudelko na bizuterie z zapalek a reszty nie pamietam pewnie stracilam zapal i poszlam na latwizne dostali zestawy kosmetyków;-):-)

reklama
Do góry