reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
witajcie marcóweczki!
Co do poscieli to ja miałam 2 komplety dla Alexa,i później dostał jeszcze jedną od babci (sama mu uszyła)..A materac mam jak nowy,bo miałam takie przescieradełko(i nadal mam w dobrym stanie)z taką jakby gumą od spodu..poprostu nieprzemakalne..Naprawdę fajna rzecz! polecam! Tylko niepamietam gdzie go kupowałam...Muszę popytać ..i jedno jeszcze by mi sie przydało...

dev067pr___.png

a ja czekam do 18 na usg i jak się potwierdzi płeć to idę kupić pościel bo one takie ładne czy w kwiatuszki czy w samochodziki :-)

PrzyszłaMamusia śliczne te twoje zakupki:-) ta pościel z Drewexu też wpadła mi w oko, ale chyba nie kupię, bo mam dwie po Bartku i są jak nówki.. no własnie ja miałam najpierw tylko jedną, bo używałam często kocyków, becików, pledzików itd... dopiero jak był starszy kupiłam te drugą.. z flanelki taka milusią.. i obie są jak nowe..

ale na karuzelę to chętnie bym się skusiła:cool2:

Witam mamuśki!:-)
2 pościele spokojnie starcza, ale czasami jak coś wpadnie w oko to czego nie robi się dla maleństwa. Ale naprawdę 2 pościele wystarczą przecież można na chwilkę zastąpić jakimś ciepłym kocykiem czy rożkiem.
A ja dzisiaj kupiłam mojemu bobasowi kilka par śpiochów, bodów, i kaftaników trzeba powoli wszystko przygotowywać jak wiecie odkładanie wszystkiego na ostanie dni może być męczące.
Ja jestem w 25 tygodniu ciąży i na pewno nie wiem jeszcze jaka będzie to płeć dlatego staram się kupować rzeczy które będę pasowały do obu płci a nie wszystko różowe :p
Pozdrawiam wszystkie mamuśki ;-)

reklama
Do góry