reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

To moj dzisiejszy ciucholandowy zakup - wstawiam z myslą o Ninja, pewnie jej sie spodoba ;)

bbaq5.jpg

reklama
Remeny - miałaś rację - podoba mi się :-D

Dziewczyny
- mam dobrą okazję kupić używanego x-landera x3 w bardzo zadbanym stanie - bardzo mi się podoba ten wózek, ale powiedzcie, czy wiecie coś na jego temat??
(może jutro też skoczę do sklepu z wózkami żeby zobaczyć jak mi w ręku "leży")

Marteczka - dzięki - wrzuciłam sobie do obserwowanych :-)

Ninja jak ja bym miała teraz kupowac to kupiłabym właśnie x-landera bardzo ładnie wygląda i słyszałam dużo pozytywnych opinii o nim:-)

No to udało mi się obejrzeć w końcu ten wózek - CONECO TOLEDO. Niestety nie zrobił na nas dobrego wrażenia i chyba mimo nie rozkładanego oparcia w spacerówce zdecydujemy się na V3. Bardzo podobny do toledo jest TWISTER BABY-SMILE z POLAKA. Właściwie gondola i spacerówka wyglądają identycznie, ale stelaż wygląda dużo solidniej i z lepszą amortyzacją. Cenowo nie ma wielkiej różnicy, a dodatkowo na plus w twisterze jest pompka i torba. I to na tyle wieści ze sklepu.

No to udało mi się obejrzeć w końcu ten wózek - CONECO TOLEDO. Niestety nie zrobił na nas dobrego wrażenia i chyba mimo nie rozkładanego oparcia w spacerówce zdecydujemy się na V3. Bardzo podobny do toledo jest TWISTER BABY-SMILE z POLAKA. Właściwie gondola i spacerówka wyglądają identycznie, ale stelaż wygląda dużo solidniej i z lepszą amortyzacją. Cenowo nie ma wielkiej różnicy, a dodatkowo na plus w twisterze jest pompka i torba. I to na tyle wieści ze sklepu.
tez juz teraz bardziej sie skłaniam ku V3:tak:

Szaleństwa zakupowe w toku:tak::tak:...fajnie lubie oglądać co kupiłyście:tak:...ja na razie przystopowałam z ciuszkowymi zakupami, bo mam tego, że ho ho. I boję się, że niektórych, rzeczy na długo Tosia nie założy, bo ma ich dużo.
Na allegro już nie zaglądam na aukcje z ciuszkam...bo kusi:-D.
Wczoraj kupiłam papmersy (newborn), oliwkę i mydełko serii Nivea(zgodnie z radą)...moja córcia ma już wszystko. Bez wyjątku.
Tylko jeszcze moje zakupy pozostały np. szlafrok, stanik, krem ten do suteczków i skarpetki do szpitala:-) i będzie wsio.

Darina- do do proszku to ja kupiłam lovelle i płyn do płukania jelp i jestem bardzo zadowolona:tak:. Bałam się, że lovella zbyt intensywnie pachnie ale nie czuć jej tylko czuć płyn do płukania jelpa. A lovella poleciła mi bratowa (i w sumie lovella jest tańsza;-)).
Co do łóżeczka to my już mamy drewniane ale kupujemy jeszcze turystyczne (takie najtańsze) na wyjazdy. Już za 180 zł można kupić a wg mnie to duża wygoda...mało miejsca zajmuje i nawet chyba z auta nie będziemy go wyciągać:-p
Dusia- super bryczka...my jeszcze czekamy:baffled:. Ma być na dniach (zamówiliśmy 29.12) i powinno już do nas lada dzień dotrzeć (czas oczekiwania max.5tyg).

Asze ja w końcu też zostaję przy tym bolderze,chociaż wolałabym taki V3,czy baby smile Axel,ale cóz na wertepy takie kóleczka nie bardzo,muszą byc duże pompowane:wściekła/y:,a już wiesz jaki kolor?Ja na razie zamówiłam fotelik,ten turkusowy a jak nie będzie to zielony:tak:chyba takie uniwersalne kolorki,a chciałam beżowy,ale mi odradzili że się będzie brudził;-)

reklama
A ja mam ogromny problem z wózkiem. Żaden mi do końca nie pasuje. Zaczynaliśmy od Volanta Implasta, przez x-lanera xa, potem był Quinny, Casualplay, a teraz podobał mi się Mutsy, a mojemu meżowi Bertini. Wchodzimy w coraz wyższą grupę cenową, a żaden wózek nie wydaje sie byc idealny. Już byłam zdecydowana na Mutsy 4 Rider, ale czytałam dużo opinii o ich awaryjności. Ostatnim wózkiem jest Bertini V6 - sprzedawcy go polecają, ale opinii jest mało. Nie wiem już co robić i czy nie wrócić do x-lanera. Wg mnie wadą w nim była budka w spacerówce - wydaje mi się, że nie będzie dobrze chronić przed słońcem i deszczem, oraz brak amortyzacji.
Ninja - ty chyba zastanawiałaś się nad x-lanerem, co myślisz o tych wadach? A może mi się tak tylko wydaje? Jeśli któraś z Was się w tym temacie orientuje, to może mi doradzi?

Do góry