Marteczka, boldery też mi sie podobają, ale so już znacznie droższe :-(
Doris, skąd wzięłaś info, że x-lander xa nie ma amortyzacji? Co prawda strona producenta jest kiepska i nie ma tam żadnych infomracji, albo ja nie mogę znaleźć, ale na stronie jednego ze sklepów znalazłam taką informację
A co do osłony przed słońcem i deszczem, to ja dokupiłam parasolkę i folię przeciwdeszczową. Żadna budka nie jest w stanie osłonić przed słońcem, no chyba, że masz wózek z przekładaną rączką.
Doris, skąd wzięłaś info, że x-lander xa nie ma amortyzacji? Co prawda strona producenta jest kiepska i nie ma tam żadnych infomracji, albo ja nie mogę znaleźć, ale na stronie jednego ze sklepów znalazłam taką informację
Wcześniej miałam wózek tej firmy i byłam zadowolona, parasolkę też mam z deltimu.Nowoczesny design tego wózka przyciąga uwagę niejednego przechodnia.Szczególnie wtedy kiedy taki wózek widzi się na bezdrożach lub prawie górskich szlakach.
Bardzo wytrzymała konstrukcja ze stopów lekkich oraz innowacyjny system amortyzacji to jest to coś co wyróżnia ten wózek od innych.
A co do osłony przed słońcem i deszczem, to ja dokupiłam parasolkę i folię przeciwdeszczową. Żadna budka nie jest w stanie osłonić przed słońcem, no chyba, że masz wózek z przekładaną rączką.