mamma80
Entuzjast(k)a
Do pupy to ja polecam Sudocrem-moim zdaniem niezawodny.A poprzednio używałam spirytusu więc teraz też pewnie z niego skorzystam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to są jednorazowe majty do kupienia w sklepach medycznych i ciązowychj przynajmneij u mnie w mieście sa tutaj tak dostepne;-)Hmmm powiedzcie co to za siatkowe majtki? Bo lukam właśnie na Allegro i nic takiego nie maSą tylko normalne pod brzuszek albo jakieś jednorazówki. I czy są konieczne? nie wystarczą zwykłe bawełniane?
Mydło szare ejst najlepsze bo najmniej uczulaDługo tu nie zaglądałam i dopiero teraz przeglądnełam zaległe posty.
PrzyszłaMamusiu - super ta lista potrzebnych rzeczy :-) no i widze że z grubsza większość mam ;-)
No i powiedzcie mi jeszcze, bo głównie musze kupić kosmetyki dla Niuni, kupiłam tylko oliwke bambino (bo tak mi poleciła koleżanka), a co do mydełka to mówiła żeby na początek szare. Do pupy termentiol i na pępek spirytus, ale wydaje mi się że lepsze będą te waciki nasączone spirytusem (gotowe w aptece), a buźke myć rumiankiem
Chyba to wszystko co mi mówiła, zgadzacie się z tym??![]()