reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Nooo:tak: a mnie sie popdobają strasznie takie własnie półspiochy - wydaja sie bardzo praktyczne:cool2:bodziak i na to takie spodenki niby - wygoda przede wszytskim przy przewijaniu,nie:happy:

Dzięki :-) Ja jestem zakochana w tych małych cudeńkach.
Co do półśpiochów to też myslę, że będą wygodne - moja koleżanka ubiera po domu swojego Malucha - body, albo bluzeczka i półspiochy :-). Ja nie mam doświadczenia więc czerpię z wiedzy innych :-)

AMK super te ciuszki!!!!!!!!!!!Ja sie jeszcze boję kupować,ale i tak jak coś to poczekam aż poznam płeć.
skaba ten sklep to właśnie ten w bramie przy tym sklepie dla dzieci

AMK widze że robiłaś zakupki w H&M bo oglądałam ten komplecik tam;-):-)
a ciuszki śliczne:tak:

Tak :tak: zakupy z H&M. Muszę przyznać że jestem trochę uzależniona od tego sklepu :-p. Często robię tak zakupy dla siebie choć ostatnio przeglądałam odzież ciążową i nie zachwyciła mnie :dry:.

mamma80, Elip dzieki!

AMK ja tez lubię ten sklep a zwłaszcza dziecięce ;-):-) niestety mam daleko do niego bo u nas nie ma a najbliższy dopiero w Kraku:-(

reklama
Ja śpiochów używałam normalnie, ale tylko tych rozpinanych od dołu. Te nierozpinane w kroku były tylko do spania a generalnie to miałam tylko kilka par bo Przemo przeważnie był w jakichś dresiorach i skarpetach, pod spodem bodziak. Jakoś tak śpiochy nawet najfajniejsze kojarzą mi się z komuną ;-)

Do góry