reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

ja na razie kupiłam 3 bodziaki i 3 pajacyki. Na razie w wersji unisex ;-) Może w czwartek wyjdzie na jaw, czy będzie synek czy córeczka i wtedy zakupy będą bardziej konkretne. Choć Przemko twierdzi, że będzie miał siostrzyczkę.
Jutro wybieram się na dziecięce zakupy. Co prawda głównie z myślą o Przemku, ale może i dla maluszka coś fajnego wypatrzę :-D Ale i tak przed większymi zakupami muszę sprawdzić, co jeszcze mam, a czego mi brakuje.

reklama
kilka rzeczy, które ja kupiłam na allegro:

JEANSY spodnie ciążowe rozm.34 WYSYŁKA GRATIS (229464955) - Aukcje internetowe Allegro
polecam sprzedającego, leżą bardzo dobrze, chodzę już w nich od 2 tygodni.

SPÓDNICA CIĄŻOWA JEANS S *wysyłka gratis* (229021653) - Aukcje internetowe Allegro
trochę jeszcze za duża

Piękna koszula ciążowa H&M MAMA, roz. S (228186505) - Aukcje internetowe Allegro
jestem nią zachwycona :tak:

Spodnie ciążowe - 9fashion używane (227578483) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo udany zakup, za miesiąc będą dobre i myślę, że starczą do końca

GATTA rajstopy ciazowe 20 DEN - 2 pary r. S NOWE (226637227) - Aukcje internetowe Allegro
okazja

H&M MAMA - EXTRA CZARNA ELEGANCKA CIĄŻOWA (228808930) - Aukcje internetowe Allegro
no i tu się nie udało, bo za niska jestem (zaszewki zamiast na plecach są na tyłku) - gdyby któraś z Was chciała, sprzedam za 10 zł :-D:-D

Gdybym miała te rzeczy kupić w sklepie wydałabym w cholerę kasy... :sorry2:

z ubrań ciążowych to ja do tej pory zakupiłam jedynie spodnie z Kathmy (są na zdjęciu 48 i 50 na stronie Kathmy - kolekcja Classic) - szare na kant.. teraz miałam jeszcze ochotę na brązowe - np. coś takiego:
__ Spodnie CIĄŻOWE dla modnej MAMY__ S __ KAWOWE (249409843) - Aukcje internetowe Allegro

ale jak dzisiaj okazało się, ze spokojnie mogę chodzić w moim kostiumie toi termin zakupu się przesunął.. poza tym moja szwagierka otwiera na dniach sklep z odzieżą ciążową.. więc musze coś u niej zakupić, a nie zamierzam kupować zbyt dużo takich ubrań (no jeszcze spódnica mi się marzy.. i jeszcze ten sweterek, który podoba się milla29)

poza tym zakupiłam dwa sweterki- tuniki (już w "normalnym" sklepie) - jedna z nich jest "kangurowata" - podobna do tego sweterka z allegro, ale cieńsza (nie mogę sobie przypomnieć co to za tkanina.. baaardzo milusia i raczej cienka..).. kupiłam jedną szarą do tych spodni i jedną beżową.. no do tych drugich, które niespodziewanie odpłynęły w czasie:-):-):-)

do tego zakupy ze szmateksu i niezła wyprawka sie zrobiła..

Ja kupiłam sobie taki sweterk kangurek:tak:;-) fajny jest. też zakupiłam sobei płasz w H&M takie rozkloszowany krótki akurat an rosnący brzuszek;-) trochę ciuszków mam z poprzedneij ciązy ale dokupiłąm sobbie rybaczki w H&M takie zwykłe nei ciążowe i do tego aps ciazowy wiec jak bluzka wychodzi to zakrywa brzuszek on;-)
a dla maleństwa no to juz poszalałm dość konkretnie i kupiłąm na chlopaka;-) nakupiłam bodzaczków, bluzeczek ; jeansików i spiworek:cool2: qrcze neiźle juz sie tego uzbierało:-p:eek::laugh2::sorry2:

Dziewczyny wytłumaczcie mi o co biega z tymi pasami ciążowymi bo jakoś nie bardzo mogę sobie ten tego. Do tej pory sadziłam zę raczej maja funkcję ozdobną ale widze że i praktyczną też
A ja już upatrzyłam sobie na listopadowy rejs TE SPODNIE i do tego kupię sobie koszulę w jakims żywym kolorze Najgorszy dramat to mam z kurtka lub płaszczem na zimę bo jednak te najgorsze miesiące musimy z brzuszkiem przechodzić

Milla barzdo ładne te spodnie:-)
ja zakładam ten pas jak mam biodrówki i krótką bluzkę zeby zakryc to co wystaje;-):-D

reklama
na jesien to mam jeszcze dwurzedowy płaszczyk który od biedy sie nada i nawet fajnie wyglada z paskem nad brzuchem, ale jak sie zrobi na powaznie zimno to moja kurtałka może nie wyrobic.Niby nie jest bardzo dopasowana ale jest na suwak i dalej ma zakałdke z guzikami.jak będzie xle to będe chodzić na samych guzikach - jakos nie widze kupowania specjalnie kurtki zimowej na brzucha....:dry:
a spodnie które licytuje jak sie okazuje sa za wielkie na mnie:szok: kiedy ja sie wreszcie naucze zeby najpierw pomeirzyc wymaiary a potem licytowac:zawstydzona/y:teraz na razie wygrywam i muka bo nie przydadza mi sie raczej nawet pod koniec... nie dam rady tyle sie rozrosnać chyba wiec jakby ktos chciał:dry:H&M MAMA spodnie ciążowe jeans Lnowa kolekcj (250331091) - Aukcje internetowe Allegro to one

Do góry