reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy

niekat - to poproś o odwołanie oferty - a może sprzedawca się zgodzi, zawsze warto spróbować. ( A ja niestety ich nie wezmę - 34 rozmiar kupiłam jeansów to mam nadzieję że do 40 się nie rozrosnę hahahahahha)

reklama
jeju ja mam nadzieję, ze oblecę zimę w mojej zimowej kurtce, co prawda ona też jest na suwak.. choć patrząc na rozrost mojego brzucha to nie wiem co to będzie.. tym bardziej, ze póki co rośnie tylko brzusio, więc musiałabym kupić coś typowo ciążowego, a to mi się zupełnie nie uśmiecha..
od biedy mam jeszcze czarny płaszcz... tyle, że on lata świetności ma już dawno za sobą:-:)-:)-(

milla29 a te twoje spodnie to mi się w nocy śniły... bardzo mi sie spodobały, a też musze coś kupić na tą imprezę... początkowo myślałam o sukience, ale nie mogę znaleźć nic interesującego... macie coś na oku??

niekat - to poproś o odwołanie oferty - a może sprzedawca się zgodzi, zawsze warto spróbować. ( A ja niestety ich nie wezmę - 34 rozmiar kupiłam jeansów to mam nadzieję że do 40 się nie rozrosnę hahahahahha)
no własnie ja-genialna nie pomyslałam ze jak normalnie nosze rozmiar 36 to do 40 nawet w ciazy moge nie dojśc a na pewno nie w 4-5 miesiacu:-(a przeciez nie bede tyc specjalnie da tych spodni...będe sie musiała ukorzyc przed sprzedawcą:baffled:

Dla mnie najgorszy dramat to kurtka na zimę:baffled::baffled::baffled:Nie wiem nawet gdzie tego szukać,:sorry2::sorry2:
skaba ja wczoraj byłam w fajnym sklepie ciążowym w Częstochowie.Ciuchy są super,są z kolekcji tych internetowych o kórych bodajże milla29 pisała w pierwszym poście(adresy int.sklepów).Jakbyś była zainteresowana to podam ci adres:-)

Dla mnie najgorszy dramat to kurtka na zimę:baffled::baffled::baffled:Nie wiem nawet gdzie tego szukać,:sorry2::sorry2:
skaba ja wczoraj byłam w fajnym sklepie ciążowym w Częstochowie.Ciuchy są super,są z kolekcji tych internetowych o kórych bodajże milla29 pisała w pierwszym poście(adresy int.sklepów).Jakbyś była zainteresowana to podam ci adres:-)

pewnie, że jestem zainteresowana:-):-):-) ja znam dwa sklepy w alejach: jeden koło ryneczku naprzeciwko Merkrego (w bramie), a drugi tez w bramie koło .. hmm.. zapomniałam jak się to nazywało - duzy sklep z ubrankami, fotelikami, wózkami i innymi akcesoriami dla dzieci - Dom Dziecka - Dom Handlowy??? no jakoś tak..

Widzę, że na razie to są zakupy mamusiowe a nie maluszkowe ;-) Ja mam nadzieję, że to co mam z poprzedniej ciąży mi wystarczy. Może jakąś bluzkę jeszcze dokupię.
Czy kupujecie już coś dla maluszków? Jak kupowałam synkowi ciuszki zimowe to wpadł mi w oko taki fajny kombinezon-śpiworek. Cieplutki, z otworem na pas od fotelika samochodowego. No i się zastanawiałam, czy taki ciepły kombinezonik się przyda. Gdyby był trochę cieńszy to bym kupiła, ale to taki typowo zimowy był. No i miałam dylemat.
Śpiworek był tego typu Kombinezon - śpiworek 1 - 9 m-cy (250700089) - Aukcje internetowe Allegro

a ja miałam taki z Oliwią jak byla malutka - tzn nie taka malutka bo urodizałm ja w czerwcu wiec nie od razu sie przydał;-)ale generalnie bardzo praktyczny łaszek:laugh2:tym razem tez sobie taki upoluje:happy:

reklama
spodnie zaakceptowane przez małżona, więc je kupie i te sweterki, a w przyszlym mieś bluzeczki
giza no wlasnie tylko cienszy, ja widzialam takie z polaru na podszewce, ale na marzec to wydaje mi się że za cienkie jescze

Do góry