ninjacorps
Marcóweczka 2008
niekat - to poproś o odwołanie oferty - a może sprzedawca się zgodzi, zawsze warto spróbować. ( A ja niestety ich nie wezmę - 34 rozmiar kupiłam jeansów to mam nadzieję że do 40 się nie rozrosnę hahahahahha)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no własnie ja-genialna nie pomyslałam ze jak normalnie nosze rozmiar 36 to do 40 nawet w ciazy moge nie dojśc a na pewno nie w 4-5 miesiacu:-(a przeciez nie bede tyc specjalnie da tych spodni...będe sie musiała ukorzyc przed sprzedawcąniekat - to poproś o odwołanie oferty - a może sprzedawca się zgodzi, zawsze warto spróbować. ( A ja niestety ich nie wezmę - 34 rozmiar kupiłam jeansów to mam nadzieję że do 40 się nie rozrosnę hahahahahha)
Dla mnie najgorszy dramat to kurtka na zimęNie wiem nawet gdzie tego szukać,
skaba ja wczoraj byłam w fajnym sklepie ciążowym w Częstochowie.Ciuchy są super,są z kolekcji tych internetowych o kórych bodajże milla29 pisała w pierwszym poście(adresy int.sklepów).Jakbyś była zainteresowana to podam ci adres:-)