reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy

A i jeszcze jedno-śpiworki jak najbardziej:tak::tak::tak:Nie planuję teraz w ogóle kołdry ani poduszki kupować-z Jasiem zaczęłam chyba dopiero po 8 mieś i to tylko poduszki używać,więc.....

reklama
adajny ten kocyk 3w1 moja znajoma taki miala bardzo go sobie chwaliła:tak:
qrcze ze tez nie zapytałam Giza jakie te spiworki bo jeden kupiłam H&m i jest na środu odsuwany:dry:

Mrówa, moja koleżanka ma taki zapinany na środku i była zadowolona. Jej synka nie budziło jego rozpinanie. A Przemek się od razu budził, a jak kupiłam tez napinany z boku to zmiana pieluszki już go nie wybudzała. Więc jak widać zależy to od dziecka. Może u Was też będzie ok.

Skaba-prześliczny ten hiszpański kocyk!!! Strasznie mi sie podoba! Oj chyba go kupie. Ale tak sie zastanawiałam (kompletnie nie jestem zorientowana) czy cena jak na kocyk nie jest wysoka-79zl? Ale jest naprawdę piękny.

Ja ostatnio widziałam jak dziewczyna w wózku miała niemowlaczka i nie miała kocyka tylko śpiworek(wyglądało to jak drugi wkład do gondoli). Spodobało mi sie to. Tylko tez jeszcze sie nie rozglądałam za takimi rzeczami.

PrzyszłaMamusiu, ale ten hiszpański kocyk jest bardzo duży 110x140, a w większości kocyki dziecięce mają 80x100. Taki mniejszy kosztuje już przyzwoicie, bo 45 zł u tego samego sprzedawcy.
A te kocyki polarkowo-bawełniane też całkiem fajnie wyglądają. Takiego jeszcze nie mam, to może kupię.

Ja narazie mam kupiony kocyk z polarka, ale jest strasznie cienki i musze jeszcze kupić akrylowy. Pozatym mam też 2 rożki na początek.

reklama
W końcu mogę się pochwalić pierwszymi zakupami dla Emilki:

ciepła bluza
kurteczkaij3.jpg

welurowe śpioszki
pioszkiyc9.jpg

body
bodykf0.jpg

Do góry