reklama
siwona
Zadomowiona(y)
Super prezent dla 3latka. I jaka fajna cena za taki duży warsztat
ninjacorps
Marcóweczka 2008
No właśnie jego to bardzo pociąga, bo dziadek ma warsztat i ciągle by tam siedział.
A łóżeczko tez kupiłam klasyczne.
A łóżeczko tez kupiłam klasyczne.
ninjacorps
Marcóweczka 2008
weronikaa - ja właśnie też nie mam kontaktu z takimi dziećmi (bratanek mieszka w Częstochowie, więc jakieś 650 km, to za często go nie widzimy) i dlatego pytałam na forum.
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi. Kupuję. :-)
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi. Kupuję. :-)
mamma80
Entuzjast(k)a
Mój uwielbia takie rzeczy typu wiertarki,śrubokręty itp.także myślę że prezent w dechę a cena aż mnie zaskoczyła
telma78
Entuzjast(k)a
Remeny, Cicha- wózek super!!!! Tutaj w Irlandii jeździe tego dużo, moja koleżanka mataki,właśnie zielony:-), potwierdzam jak na podwójny- jest lekki, bardzo zwrotny, w się fajnie składa! Na pewno będziecie zadowolone! No i Remeny jak na polskie warunki jest dość awangardowy, więc na pewno będzie zwracał uwagę:-):-)
Mnie się podoba czerwony! Ile kosztuje w USA?
Ninja- warsztacik dla mnie rewelka! Super pomysł!
Mnie się podoba czerwony! Ile kosztuje w USA?
Ninja- warsztacik dla mnie rewelka! Super pomysł!
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Miałam jeszcze łóżeczka nie kupować, ale chyba tak naprawdę nie zostało już dużo czasu a to tak naprawdę pierwszy mój zakup (oprócz paru ciuszków), no a przecież potrzeba nam tylu rzeczy! No i nie wiadomo, czy Tymonowi nie zachce się wykluć np w lutym...
Poza tym nie będzie mi się chciało łazić po sklepach "kulając się"
Poza tym nie będzie mi się chciało łazić po sklepach "kulając się"
reklama
telma78
Entuzjast(k)a
Pewnie Ninja, że lepiej już kupić, przecież możew domku stać, no nie? A nie potem się spieszyć. Własnie mi wczoraj opowiadała szwagierka,że jej kuzynka nic nie kupowała, bo jakoś nie mogła się zebrać i pewnie też trochę zabobonna jest i teraz trafiła do kliniki w 33tyg, jest na podtrzymaniu i lekarze chcą żeby wytrzymała chociaż tydzień, a tu w domciu zaledwie kilka ciuszków ma! Wiadomo,że nie trzeba mieć wszystkiego już, ale choć te najpotrzebniejsze rzeczy chyba warto zacząć kompletować!:-)
A pościel już jakąś wybrałaś?
Weronikaa- pościel bardzo ładna, ja podobnie jak mrowa też teraz nie kupuję! U mnie sprawdził się tylko ochraniacz, poduszki nie używałam,kołdry też w ogóle, bo mała spała w śpiworkach i teraz pewnie będzie tak samo!:-)
A pościel już jakąś wybrałaś?
Weronikaa- pościel bardzo ładna, ja podobnie jak mrowa też teraz nie kupuję! U mnie sprawdził się tylko ochraniacz, poduszki nie używałam,kołdry też w ogóle, bo mała spała w śpiworkach i teraz pewnie będzie tak samo!:-)