reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Z góry przepraszam za swoje stwierdzenie, ale nie mam takich małych dzieci w rodzince i jakoś tak palnełam.
Ninja - a łóżeczko bardzo ładne

Moja tez ma kuchnię i gotuje w niej namiętnie:-D
Ninja fajne łożeczko mam bardzo poodbne tylko kolor ciemniejszy;-)

weronikaa - ja właśnie też nie mam kontaktu z takimi dziećmi (bratanek mieszka w Częstochowie, więc jakieś 650 km, to za często go nie widzimy) i dlatego pytałam na forum. :tak:

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi. Kupuję. :-)

Remeny, Cicha- wózek super!!!! Tutaj w Irlandii jeździe tego dużo, moja koleżanka mataki,właśnie zielony:-), potwierdzam jak na podwójny- jest lekki, bardzo zwrotny, w się fajnie składa! Na pewno będziecie zadowolone! No i Remeny jak na polskie warunki jest dość awangardowy, więc na pewno będzie zwracał uwagę:-):-)
Mnie się podoba czerwony! Ile kosztuje w USA?
Ninja- warsztacik dla mnie rewelka! Super pomysł!

Miałam jeszcze łóżeczka nie kupować, ale chyba tak naprawdę nie zostało już dużo czasu a to tak naprawdę pierwszy mój zakup (oprócz paru ciuszków), no a przecież potrzeba nam tylu rzeczy! No i nie wiadomo, czy Tymonowi nie zachce się wykluć np w lutym...
Poza tym nie będzie mi się chciało łazić po sklepach "kulając się" :-D

reklama
Pewnie Ninja, że lepiej już kupić, przecież możew domku stać, no nie? A nie potem się spieszyć. Własnie mi wczoraj opowiadała szwagierka,że jej kuzynka nic nie kupowała, bo jakoś nie mogła się zebrać i pewnie też trochę zabobonna jest i teraz trafiła do kliniki w 33tyg, jest na podtrzymaniu i lekarze chcą żeby wytrzymała chociaż tydzień, a tu w domciu zaledwie kilka ciuszków ma! Wiadomo,że nie trzeba mieć wszystkiego już, ale choć te najpotrzebniejsze rzeczy chyba warto zacząć kompletować!:-)
A pościel już jakąś wybrałaś?
Weronikaa- pościel bardzo ładna, ja podobnie jak mrowa też teraz nie kupuję! U mnie sprawdził się tylko ochraniacz, poduszki nie używałam,kołdry też w ogóle, bo mała spała w śpiworkach i teraz pewnie będzie tak samo!:-)

Do góry