reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

cicha, wózek mamy mieć kupiony w Nowym Jorku. Jaki kolor zamawiasz? Mi podoba się zielony, ale chyba względy praktyczne zwyciężą i wybierzemy jakiś ciemny, ewentualnie czerwony.
giza, właśnie z tego co piszą to waży koło 12 kg, czyli mniej niż nasz stary wózek dla jednego dziecka. Znamy rodzinę która ma ten wózek, są baaardzo zadowoleni.

reklama
Remeny ja pewnie skusze sie na grafit bo najbardziej mi sie podoba z praktycznych kolorow. A wozek tez planuje kupic w USA bo jest tam sporo tanszy. Tak mysle, ze maz w styczniu przywiezie jak poleci sluzbowo. Tutaj sporo tych wozkow widzi sie dookola i sa naprawde praktyczne choc troche waskie i ciesze sie ze nie bede dwojki wozic zima bo mysle ze z dobrze opatulonych 2,5 latkiem bylby juz maly problem. No ale najwazniejsze, ze sklada sie w jednym kawalku i ze jest zwrotny, lekki i zgrabny jak na dwuosobowy.

reklama
Do góry