reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Doris myślę że Emilka to raczej będzie rozrzucać te kuleczki a zbierać to będziesz je musiała Ty ;-):-D

Beti super kreacje, ta na roczek to mi by też pasowała :tak: a prezencik dla dziadków na pewno się spodoba.

Beti kreacje extra!! Prezent zresztą też:-):tak:
Proszę o pomoc w wyborze prezentu na imieniny dla chłopca lat prawie 11, który wszystko ma:zawstydzona/y: HELP!!!!!

Asze - po bardzo długim rozważaniu różnych modeli kupiłam fotelik Chicco Key-1. Wydaje mi się fajny i wygodny i w testach ADAC ma 3 punkty za zderzenie czołowe - tyle co maxi-cosi bez isofixa i 4 pkt za boczne, no i cenowo jest przystępny. Emilka okropnie nie lubiła jeździć w foteliku 0-13, a w tym jej się podoba jazda, bo może wyglądać przez okno. Wózek składa się na pionowo, ale podobno trochę inaczej niż zwykła parasolka. Co do prezentu to raczej nie pomogę, nie dość, że nie mam pojęcia czym się interesują 11-to latki, to tym bardziej chłopcy. A może jakąś książkę? Mojego męża siostrzeniec w podobnym wieku zażyczył sobie Eragona.

Remeny - przestraszyłaś mnie z tym psuciem, ale zanim kupiłam wózek, to oczywiście czytałam różne opinie i wszystkie mają jakieś negatywne komentarze. Chciałam wózek bardziej zabudowany niż zwykła parasolka i miałam do wyboru jeszcze BabyDesign - opinie są jeszcze gorsze i Peg-Perego - dwa razy droższy.

Ninja chyba by mu było trochę przykro... z racji wieku:tak:, musze coś wymyślić...może jakiś film na DVD?? Tylko jaki?? Co jest teraz na topie??

Harrego Pottera nie lubi??mam chrzesnicę w jego wieku i ogląda mimo ze jest od 12 lat...DVD, gra n PC... a mąz nie ma pomysłu??

reklama
Właśnie dzwonił mąż, że jest w Poznaniu i kupi jakiś film:-). Co do Harrego to książki ma wszystkie a na kompa nic mu nie kupuje bo ma szlaban:tak:, jednym z prezentów bedzie częściowe odwieszenie szlabanu:tak:

Do góry