reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy

Przyszla mamusiu wlasnie mialam napisac to co napisala Dusia, ze one s stanach sa bardzo popularne do spania.Ja dostalam taki od znajomych i powiem, ze tego modelu nie uzywalam (bo bylo mi jakos niepraktycznie wkladac malucha) ale kupilam sobie taki sam tyle ze rozpinany po calosci z przodu i tego uzywalam. Tak wiec takie przez glowe sa moze tez praktyczne choc chyba wymagaja nieco wprawy i cierpliwosci przy zakladaniu (mnie akurat tych brakowalo:-))
A sukieneczki sliczne:-)

reklama
PrzyszłaMamusia cudne te ciuszki:tak:i sukienunie i te kosmiczne spiworki:tak::-Doj zaczyna mnie brac na ciuszki ale musze poczekac przynajmniej do poneidiząłku a najlepiej do wypłaty:rofl2::laugh2:;-)

PrzyszłaMamusia ja korzystałam z tego rodzału pajacyków "śpiworków" rewelacyjnie sie sprawdzały szczególnie nocą :-)

Dusia- super!!! A te butki:-) Oj ja też pomalutku zaczynam się uzależniać od maluszkowych zakupów:-p.
Najgorsze jest to, że dzieciaczki tak szybko wyrastają z tych ciuszków:baffled:.
Mi strasznie się podobają ciuszki z cheeroke (na moje oko są bardzo dobrej jakości i nie są tak drogie) i z C&A. Tam obkupowałam zazwyczaj mojego bratanka. I w weekend muszę wyciągnąć mężusia na dzidziołkowe zakupy, niech i on tej "przyjemności" też troszkę ma:-D.

PrzyszlaMamusia pytalas wczesniej o te ciuszki do spania. Ja sama przywiozlam sobie ze stanow kilka takich, pare dla niemowlaczka i kilka jak juz dzidzius mi podrosnie.
Sa bardzo przydatne szczegolnie w nocy kiedy musisz zmienic pieluszke. Podciagasz jedynie ubranko na wysokosc pasa dzidzi i zminiasz pieluszke, Nie musisz bawic sie w odpinanie guzikow czy zapinanie. Dziecko przewijasz w epresowym tempie, czesto nawet nie zdazy sie rozbudzic i szybko wraca do spania.Bardzo polecam

widzę, że zakupy dominują. Bardzo fajne te ubranka.
Dusia, komplecik boski. Gdzie taki znalazłaś?
Przyszła Mamusiu, te śpiworki wyglądają bardzo fajnie. I chyba wygodne będą w użyciu, bo bez problemu można w nocy zmienić pieluszkę. A co do jeansowej sukienieczki, to wygląda ładnie, ale wydaje mi się, że dla maluszka może być niewygodna. Przemko dostał kilka jeansowych ubranek jak był malutki, ale to jednak dość sztywny materiał i ciągle gdzieś mu się coś wywijało i przeszkadzało i szybko wylądowały w szafie. Za to jak już postawił samodzielne kroki, to ten materiał świetnie się spisywał.

reklama
Przyszła Mamusiu-ja właśnie takich "śpiochów" użuwałam Alexowi,i bardzo byłam z nich zadowolona..bardzo łatwo zmienia się pampesa..i nóżki mogą sobie swobodnie fikać..Mam je jeszcze,i na szczęście są z dobrej dzianiny,więc nadal wyglądają jak nowe.Dzidzia będzie mieć trochę rzeczy po starszym bracie..A!Sukienusie też są super!
Dusia-a ten komplecik jest prześliczny!no i te butki..!
Jak już wspominałam ,ja poczekam aż będę znać płeć...bo jak chłopczyk..to będzie miał większość po bracie..coprawda inna pora roku,więc i tak niektóre rzeczy odpadną..Ale jak dziewczynka...to już się nie mogę doczekać by kupować sukienusie...!

dev071pr___.png

Do góry