nulcia
marzec 2008
remeny- ja osobiście wole piżamki, więc kupiłabym pizamke. Ale koszulka tez ładna, wiec tak jak stefanna pisze, musisz wybrać to ,co jest Ci praktyczniejsze i wygodniejsze;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ninja, do szpitala tez mam takie najtańsze, kupiłam na bazarze.Ta piżamka to na później. U nas spanie nago już odpada, młoda coraz rozumniejsza i co prawda nie ukrywamy sie przed nią ale jednak trzeba zacząć się ubierać. Poza tym przy karmieniu wolałam coś na sobie mieć, bo jak było ciepło na polu to spaliśmy przy otwartym oknie, a wtedy bardzo łatwo o zawianie i paskudne, bolesne zastoje. Poza tym lało się ze mnie jak z mleczarni i tak czy siak musiałam spać w staniku i z wkładkami :/.