reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

AsiaM,MrsF-sliczne ciuszki tylko nosicieli jeszcze brakuje.Maluszki bedą słodko wyglądały
Stefanna fajny fotelik bardzo praktyczny

reklama
Bardzo dziekuje za komplementy :-) zapomnialam wkleic skarpetek a sa smieszne wiec wklejam teraz i juz na tym koncze bo nie zostanie mi miejsca na zdjecia brzuszkowe a jeszcze mam przeciez 4-5 tyg :-D

Stefanna
, bardzo fajny fotelik i ile ma pozycji! fiu fiu! :-D Moze jako fotelik samochodowy i lozeczko 'podrozne' robic :tak:

Załączniki

• socks.JPG
    socks.JPG
    22,9 KB · Wyświetleń: 31
Dzięki dziewczyny!
Fotelik ma jedną, najważniejszą zaletę: rozkłada się całkowicie na płasko i dzidziuś może sobie wygodnie w nim leżeć :-)!
W związku z tym, nie kupuję gondolki, bo myślę, że jak mała wyrośnie z fotelika (a mogę go wpinać w stelaż wózka), to od razu przełożę ją do spacerówki ;-)!

Dusia08 wózek mam Mutsy, po pierwszej córci:-).
Zostawiłam sobie spacerówkę (też rozkłada się całkowicie na płasko), a teraz dokupiłam tylko fotelik;-)!

Dzięki Befatka1982!;-)
A to jeszcze kilka ostatnich rzeczy głównie na lato, bo po Zuzi na razie mam dużo śpioszków:-):

reklama
Stefanna ja tez uwielbiam H&M ale niestety musze do niego jeździć aż do krakowa a często to sie nie zdarza:-:)dry:
buciki słodkie:-)

Do góry