reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

skaba super ten zestawik!:-)
Mrówa no w końcu panna ma byc a niebieski to mój ulubiony kolor,bo czerwony jakoś nie bardzo a beżowy za jasny:dry:Zresztą wyszłam z założenia że wózek sprzedam,nie będę trzymac dla następnego,bo może będzie chłopczyk,moda pewnie już inna i wtedy to już na pewno wózek będzie spisany na straty bo go nie zgolę:tak:

reklama
Marteczka świetny ten fotelik:-) moja córcia będzie jeździć w niezbyt dziewczęcym wózku... ale cóż..

Skaba a czy to ważne?Wazne żeby się dobrze sprawował,a,że ja będę kupowała pierwszy raz i wiem,że babeczka to taki mi się uwidział.A wiesz nie wiadomo kiedy przyjdzie drugi dzidziołek a widzę po tych wszystkich kobitkach z rodziny co mi swoje wózki wciskały,że nie ma sensu,bo tych ich wózków nikt by teraz nie kupił a tylko leżą a za nim bedzie drugie to pewnie i one już ich nie będą chciały.A ty planowałaś dzieci w niedużym odstępie więc wózek jest na topie i dobry,pojeździ drugie i najwyżej wydasz komuś,na pewno ci już go nie będzie szkoda:tak:

Skaba a czy to ważne?Wazne żeby się dobrze sprawował,a,że ja będę kupowała pierwszy raz i wiem,że babeczka to taki mi się uwidział.A wiesz nie wiadomo kiedy przyjdzie drugi dzidziołek a widzę po tych wszystkich kobitkach z rodziny co mi swoje wózki wciskały,że nie ma sensu,bo tych ich wózków nikt by teraz nie kupił a tylko leżą a za nim bedzie drugie to pewnie i one już ich nie będą chciały.A ty planowałaś dzieci w niedużym odstępie więc wózek jest na topie i dobry,pojeździ drugie i najwyżej wydasz komuś,na pewno ci już go nie będzie szkoda:tak:

marteczka masz rację:-) mój wózek jest nadal w użyciu, bo Bartek jeszcze go używa od czasu do czasu.. a fotelik już 4 dziecko będzie woził, ale na szczęście materiał jest bardzo trwały, ciemny i łatwo go wyprać, a poza tym nie służy zbyt długo, więc nadal wygląda jak nówka.. zresztą nie myślałam o zmianie, bo bardzo lubię mój wózek i zaspokaja wszystkie moje wymagania.. ale na wszelki wypadek nie oglądałam tych nowych wózeczków, bo jeszcze by mi coś w oko wpadło i byłby problem:-):-):-)

reklama
Do góry