reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

skaba super ten zestawik!:-)
Mrówa no w końcu panna ma byc a niebieski to mój ulubiony kolor,bo czerwony jakoś nie bardzo a beżowy za jasny:dry:Zresztą wyszłam z założenia że wózek sprzedam,nie będę trzymac dla następnego,bo może będzie chłopczyk,moda pewnie już inna i wtedy to już na pewno wózek będzie spisany na straty bo go nie zgolę:tak:

reklama
Marteczka świetny ten fotelik:-) moja córcia będzie jeździć w niezbyt dziewczęcym wózku... ale cóż..

Skaba a czy to ważne?Wazne żeby się dobrze sprawował,a,że ja będę kupowała pierwszy raz i wiem,że babeczka to taki mi się uwidział.A wiesz nie wiadomo kiedy przyjdzie drugi dzidziołek a widzę po tych wszystkich kobitkach z rodziny co mi swoje wózki wciskały,że nie ma sensu,bo tych ich wózków nikt by teraz nie kupił a tylko leżą a za nim bedzie drugie to pewnie i one już ich nie będą chciały.A ty planowałaś dzieci w niedużym odstępie więc wózek jest na topie i dobry,pojeździ drugie i najwyżej wydasz komuś,na pewno ci już go nie będzie szkoda:tak:

Skaba a czy to ważne?Wazne żeby się dobrze sprawował,a,że ja będę kupowała pierwszy raz i wiem,że babeczka to taki mi się uwidział.A wiesz nie wiadomo kiedy przyjdzie drugi dzidziołek a widzę po tych wszystkich kobitkach z rodziny co mi swoje wózki wciskały,że nie ma sensu,bo tych ich wózków nikt by teraz nie kupił a tylko leżą a za nim bedzie drugie to pewnie i one już ich nie będą chciały.A ty planowałaś dzieci w niedużym odstępie więc wózek jest na topie i dobry,pojeździ drugie i najwyżej wydasz komuś,na pewno ci już go nie będzie szkoda:tak:

marteczka masz rację:-) mój wózek jest nadal w użyciu, bo Bartek jeszcze go używa od czasu do czasu.. a fotelik już 4 dziecko będzie woził, ale na szczęście materiał jest bardzo trwały, ciemny i łatwo go wyprać, a poza tym nie służy zbyt długo, więc nadal wygląda jak nówka.. zresztą nie myślałam o zmianie, bo bardzo lubię mój wózek i zaspokaja wszystkie moje wymagania.. ale na wszelki wypadek nie oglądałam tych nowych wózeczków, bo jeszcze by mi coś w oko wpadło i byłby problem:-):-):-)

reklama
Do góry