reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Kasia ja dzisiaj odebrałam swoją pościel w żyrafki i jestem w szokubo za tą cenę czyli 108zł nabyłam wypełnienie,komplet poszewek z ochraniaczem(co ważne z gąbki),prześcieradło z falbanką pod kolor i prześcieradło frotte.I muszę powiedzieć,że wykonanie porządne a jak wypiorę i pozakładam to zrobię zdjęcie.
Byłam dzisiaj po odbiór łóżeczka i kupiłam materac kokos-gryka 10cm,przewijak i podkład pod materac do tego dostałam rabacik i wszystko wyniosło nas 450zł.
A jeszcze fotelik trzeba zamówic i chyba wszystko?
Byłam dzisiaj po odbiór łóżeczka i kupiłam materac kokos-gryka 10cm,przewijak i podkład pod materac do tego dostałam rabacik i wszystko wyniosło nas 450zł.
A jeszcze fotelik trzeba zamówic i chyba wszystko?
Marteczka23
Fan(ka)
No i laktatora nie udało mi się pożyczyc:---(co by tu wymyślić???Przyda mi się???
A ja mam pod domem wypożyczalnie sprzetów medycznych i laktatorów wiec stwierdziłam ze niekupuje bo nie wiem czy bedzie mi potrzebny a tak to jak bym potrzebowała wystarczy ze wyjde z klatki na druga strone ulicy i juz mam doba wypożyczenia kosztuje 5 zł wiec chyba nie majątek ;]
Dusia08
Marzec '08
Niekat- Wiem ze lozko dla starszych dzieci jest z tej seri ale mi chodzilo wlasnie o lozeczko dla niemowlaka :-)
ja też mam aventu laktator juz go wczoraj wygotowałam ;-)Marteczka a jak ci bedzie potrzebny laktator to sklepy sa czynne 24/h i apteki tez więc zawsze maz bedzie mógł wyskoczyć w razie w;-)
Dusia mnie tez sie podoba ta seria u mnie miała być niebieska ale łóżeczko jak zobaczyłam to wymięklam a do neigo niestety niebieski nei barszo pasił i Melci ma pakój różowo-czerwony;-)a no i toóóżeczko z serii Minen rośnei z dzieckiem a z serii Mamut już neistety nie
Dusia mnie tez sie podoba ta seria u mnie miała być niebieska ale łóżeczko jak zobaczyłam to wymięklam a do neigo niestety niebieski nei barszo pasił i Melci ma pakój różowo-czerwony;-)a no i toóóżeczko z serii Minen rośnei z dzieckiem a z serii Mamut już neistety nie
My tez mamy łóżeczko Minnen, zdecydowalismy sie mimo wczesniejszych doświadczeń z Ikea i jest w porządku, przynajmniej jak narazie, bo mamy je dopiero ze trzy miesiące.
Ale jeżeli chodzi o ta komodę to na prawdę bubel na całej linii, może po prostu mielismy pecha.
Co nie zmienia faktu, że na drewniane meble z tego sklepu juz sie nie skuszę.
Ale jeżeli chodzi o ta komodę to na prawdę bubel na całej linii, może po prostu mielismy pecha.
Co nie zmienia faktu, że na drewniane meble z tego sklepu juz sie nie skuszę.
A ja wybrałam się dziś na zakupy apteczne i kupiłam maść bephanten, tantum rose, mega pieluchy-podpaski (ich wielkość mnie zaskoczyła! ) i pojemniczek na siku bo trzeba badanie zrobić
Zapomniałam o soli fizjologicznej ale to jak się bedzie coś dziać to się już kupi.
Tak więc z zakupów został tylko materacyk do łóżeczka, ale to dopiero wtedy jak przywiozę łóżeczko od szwagierki (ale to tak za 2-3 tyg bo wtedy będziemy przemeblowanie robić).
Uffff chyba mam już wszystko.
Zapomniałam o soli fizjologicznej ale to jak się bedzie coś dziać to się już kupi.
Tak więc z zakupów został tylko materacyk do łóżeczka, ale to dopiero wtedy jak przywiozę łóżeczko od szwagierki (ale to tak za 2-3 tyg bo wtedy będziemy przemeblowanie robić).
Uffff chyba mam już wszystko.
Ja dzisiaj zaszalałam zakupowo, ale ceny były takie, że żal było przejść obok i nie kupić. Bo w sumie większość rzeczy mam jednak po Przemku, a takich typowych dziewczęcych to nie mam prawie nic.
Najdroższe były ogrodniczki, ale bardzo mi się spodobały. Kupiłam kombinezon dla maleństwa na przyszłą zimę za 12,90 i czapeczkę za 7 zł a Przemkowi jeansy i szalik z tygryskiem też po 12,90. Więc nawet jak się machnęłam z rozmiarem, to jak wrzucę na allegro to nie powinnam stracić.
Najdroższe były ogrodniczki, ale bardzo mi się spodobały. Kupiłam kombinezon dla maleństwa na przyszłą zimę za 12,90 i czapeczkę za 7 zł a Przemkowi jeansy i szalik z tygryskiem też po 12,90. Więc nawet jak się machnęłam z rozmiarem, to jak wrzucę na allegro to nie powinnam stracić.
reklama