reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dziękuje Wam za odpowiedzi w sprawie rowerków i łóżeczka. Chyba jednak zdecydujemy się tak jak yra na zwykłe, a potem w jednym czasie przeniesiemy chłopaków do doroślejszych, tak żeby nie było fochów, że jeden ma nowe a drugi nie :-)

dziewczyny - co do lozeczka to ja w ogole planuje hardcore :-D
Przeprowadzam sie wkrotce i chce zrobci chlopakom wspolna sypialnie (choc zawsze twierdzilam ze beda mieli od razu osobne pokoje :-D)
Łóżko Łóżka piętrowe dla dzieci CEZAR wysyłka 24h (1526755635) - Aukcje internetowe Allegro albo Łóżko Łóżka piętrowe KACPER 2 Expres Wysyłka 24h ! (1526755645) - Aukcje internetowe Allegro (bardziej to drugie).
Kolezanka (nota bene tez z BB :-)) tez dwojke dzieci ma w takim lozku i dostaly je jak mlodszy mial rok i 8 miesiecy. Zeby sie nie wspinal to w ciagu dnia zabezpieczali lozko deska z zaczepami od gory ktorych dzieck onie dalo rady sciagnac.
No i potem za kilka lat jak chlopcy beda chcieli miec osobne pokoje to lozko mozna na dwa osobne rozdzielic.

a co do rowerka to dla starszego synka na roczek kupilismy HAUCK - ale to jeszcze byly rowerki starszego typu i nie dalo sie skrecac tym palakiem - jak sie chcialo skrecic to trzeba bylo podniesc przednie kolo i tak w mierscu zawrocic :-D masakra po prostu... http://allegro.pl/rowerek-hauck-mini-traxx-i1544936034.html - taki jak ten. Najpierw chcialam go sprzedac i kupic Adasiowi taki ktory bede w stanie prowadzic ale jzu machnelam reka - jakos dam rade pare razy z nim wyjsc latem i tyle. A za rok to o ile z niego nie wyrosnie to tez kilka razy go uzyjemy...
Teraz Haucki robia fajne... :-)

Ostatnia edycja:
Ja chyba znam tą koleżankę od piętrowego łóżka ;-)
My zmienialiśmy łóżko w tym samym czasie chłopcom i postawiliśmy na opcję zdejmowanej drabinki. Zamiast ją przykręcić zrobiliśmy 4 mocne zaczepy i zakładaliśmy ją jak była potrzeba (na noc) W dzień wisiała z boku łóżka lub leżała na górnym.
Łukasz miał trochę ponad 1,5 roku jak go przenosiliśmy, bo to był koniec marca. Zamontowaliśmy mu tylko na początku taką barierkę z ikei żeby się przyzwyczaił że nie ma już szczebelków i obracał w nocy kontrolowanie.
My mamy coś podobnego do takiego (naszego nei mogę znaleźć):
NAJTANIEJ!!!ŁÓŻKA ŁÓŻKO PIĘTROWE 3OS MAJA W-WA!!! (1527690325) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiliśmy z trzecim bo wygodniej jest jak któryś z chłopców choruje i można u nich się przyłożyć. Mąż regularnie na nim zasypia po poczytaniu bajki ;-)

I jeśli mogę Ci coś poradzić to zwróćcie uwagę na drabinkę. Po takiej jak w tej aukcji:
łóżko łóżka piętrowe PROMOCJA ŻYWIEC CIESZYN WISŁA (1548296949) - Aukcje internetowe Allegro
o wiele wygodniej i łatwiej jest chodzić, szczególnie bosymi stópkami i po ciemku :tak:

Kurcze dziewczyny ja jestem na etapie planowania jakby tu umieścić moich chłopców i dałyście mi do myślenia z tymi łóżeczkami. Fajne są zwłaszcza że można je potem rozłożyć na dwa.
ALe będe musiała się jeszcze z pół roku wstrzymać bo Błażej teraz to na bank by spadał bo on się kręci w nocy jak nie wiem co

Ja chyba znam tą koleżankę od piętrowego łóżka ;-)
My zmienialiśmy łóżko w tym samym czasie chłopcom i postawiliśmy na opcję zdejmowanej drabinki. Zamiast ją przykręcić zrobiliśmy 4 mocne zaczepy i zakładaliśmy ją jak była potrzeba (na noc) W dzień wisiała z boku łóżka lub leżała na górnym.
Łukasz miał trochę ponad 1,5 roku jak go przenosiliśmy, bo to był koniec marca. Zamontowaliśmy mu tylko na początku taką barierkę z ikei żeby się przyzwyczaił że nie ma już szczebelków i obracał w nocy kontrolowanie.
My mamy coś podobnego do takiego (naszego nei mogę znaleźć):
NAJTANIEJ!!!ŁÓŻKA ŁÓŻKO PIĘTROWE 3OS MAJA W-WA!!! (1527690325) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiliśmy z trzecim bo wygodniej jest jak któryś z chłopców choruje i można u nich się przyłożyć. Mąż regularnie na nim zasypia po poczytaniu bajki ;-)

I jeśli mogę Ci coś poradzić to zwróćcie uwagę na drabinkę. Po takiej jak w tej aukcji:
łóżko łóżka piętrowe PROMOCJA ŻYWIEC CIESZYN WISŁA (1548296949) - Aukcje internetowe Allegro
o wiele wygodniej i łatwiej jest chodzić, szczególnie bosymi stópkami i po ciemku :tak:

znasz, znasz ta kolezanke :-)
dzieki za informacje a propos drabinki :-) i fajny pomysl z tym zdejmowaniem :-) tylko nie wiem kto by mi to przerobil :-(

Kurcze dziewczyny ja jestem na etapie planowania jakby tu umieścić moich chłopców i dałyście mi do myślenia z tymi łóżeczkami. Fajne są zwłaszcza że można je potem rozłożyć na dwa.
ALe będe musiała się jeszcze z pół roku wstrzymać bo Błażej teraz to na bank by spadał bo on się kręci w nocy jak nie wiem co

no ale jak widzisz to to dolne tez ma szczebelki i chyba nie jest ta klatwo spasc - ja planuje klasc Adasia z tej strony z ktorej sa szczebelki wlasnie :-) nie tak jak pokazuja na zdjeciach

mysle ze u mnie tez kiedys zawita taka pietrówka ;) zawsze mi sie podobały ;) ale to jeszcze czasu a czasu. Ale to na 3 osoby wpadlo mi w oko. Nawet nie sadzilam ze takie cos jest ;))) tylko jakby jeszcze mialo drabinke dolna zabezpieczajacą ;)))

reklama
Są i takie z drabinką - sporo takich wynalazków jest.
Wpisz w allegro łóżko pięrtowe 3os i popatrz co Ci tam wyskoczy.

Mysz - to naprawdę łątw było u nas, a jak nie to zawsze można zasłaniać :tak: można też zapytać producenta czy nie zrobiliby zdejmowanej, bo oni te łóżka robią na zamówienie.

Do góry