alex___
Fanka BB :)
kalisa, w lidlu w czwartek widziałam za 42
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba znam tą koleżankę od piętrowego łóżka ;-)
My zmienialiśmy łóżko w tym samym czasie chłopcom i postawiliśmy na opcję zdejmowanej drabinki. Zamiast ją przykręcić zrobiliśmy 4 mocne zaczepy i zakładaliśmy ją jak była potrzeba (na noc) W dzień wisiała z boku łóżka lub leżała na górnym.
Łukasz miał trochę ponad 1,5 roku jak go przenosiliśmy, bo to był koniec marca. Zamontowaliśmy mu tylko na początku taką barierkę z ikei żeby się przyzwyczaił że nie ma już szczebelków i obracał w nocy kontrolowanie.
My mamy coś podobnego do takiego (naszego nei mogę znaleźć):
NAJTANIEJ!!!ŁÓŻKA ŁÓŻKO PIĘTROWE 3OS MAJA W-WA!!! (1527690325) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiliśmy z trzecim bo wygodniej jest jak któryś z chłopców choruje i można u nich się przyłożyć. Mąż regularnie na nim zasypia po poczytaniu bajki ;-)
I jeśli mogę Ci coś poradzić to zwróćcie uwagę na drabinkę. Po takiej jak w tej aukcji:
łóżko łóżka piętrowe PROMOCJA ŻYWIEC CIESZYN WISŁA (1548296949) - Aukcje internetowe Allegro
o wiele wygodniej i łatwiej jest chodzić, szczególnie bosymi stópkami i po ciemku
Kurcze dziewczyny ja jestem na etapie planowania jakby tu umieścić moich chłopców i dałyście mi do myślenia z tymi łóżeczkami. Fajne są zwłaszcza że można je potem rozłożyć na dwa.
ALe będe musiała się jeszcze z pół roku wstrzymać bo Błażej teraz to na bank by spadał bo on się kręci w nocy jak nie wiem co