reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

tzn wiesz nie jest tragiczny, ale jak na moje dziecko to gondolka od samego początku była za wąska, poza tym ciężkie to jak diabli, po trzecie przed kupnem nie zapoznałam się z info, że foteliki chicco są mało bezpieczne i po czwarte mam trójkołowca, więc kosz na zakupy to śmiech na sali, ale jako matka niedoświadczona kupując wózek patrzyłam jedynie na wygląd no i mam

reklama
:tak:Myszowata - nie wszytskie foteliki chicco są mało bezpieczne. Ja pierwsze co robię przed zakupem, to sprawdzam ile ma gwiazdec w testach ADAC
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 0-13 kg :: sortowanie wg kryterium producent
Ten co ja mam synthesis x plus ma 4 gwiazdki
Te testy nowe wykazały w większości 4, tylko w starych mają 3 *

E: Ja miała ten model
http://www.topmarket.pl/wozek-wielofunkcyjny-chicco-trio-enjoy-fun-asia-32-p40682.html

Gondola jak dla mnie była dość duża, bo nawet 2 letnia siostrzenica sie do niego ładowała

Dziewczyny chciałam kupić mężowi alkomat bo zawsze jest problem dzień po kieliszku czy wsiąść do auta czy nie. Tyle tego na allegro nie wiem co wybrać. Może coś doradzicie jeśli posiadacie.

reklama
Do góry