reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dziewczyny świetne zakupy!!! Uwielbiam ten wątek.
Yra Ciuszki dla Franusia rozczulają. Tą bluzę dwustronną M&S mam po Marcelku tylko w roz. 62 i jest super gatunkowo, bardzo nam służyła, schowana dla rodzeństwa:tak:
alex Cudeńka.
Neska Z Błażejka ale ciacho będzie, nie dość że przystojny to jezcze ekstra ciuchy. A nie boisz się kupować w roz. 6-12? Marcel z takich już nam wyrasta.;-) A no tak u Ciebie nie problem bo najwyżej młodszy braciszek wynosi.
e_kord świetny rowerek.
My zastanawialiśmy się nad takim (dziadkowie chcieli kupić na roczek) Arti MOBY LANDER STANDARD - trójkołowy rowerek (1444868819) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i już w sumie sama nie wiem ten smart trike też super tylko droższy, moglibyśmy dziadkom dołożyć połowę ale tamten też mi się fajny wydaje, no i cena korzystna. Co myślicie?
Jest jeszcze taka wersja Arti MOBY LANDER DELUXE - trójkołowy rowerek (1461959529) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale mi ten daszek akurat wydaje się zbędny, bo Marcelek tak czy tak będzie jeździł w czapeczce, no i nie podoba mi się ten daszek tak szczerze mówiąc. No nic zastanowimy się jeszcze.

a ja wróciłam nie dawno z naszego "butiku" :) dostałam duży rabat :)
Wzięłam dziś sobie pierwsze od 17roku życia dresy :)
No i Frankowi kolejne jeansy :) ale były z Next za 5zł :) musiałam ...

A co do cen wczoraj z M.uświadomiliśmy sobie że nasza córka przechodziła całą zimę w kurtce-płaszczyku właśnie za magiczne 50gr. szok !!! Leżała tam z miesiąc i poszłam kiedyś jak była wyprzedaż 50% i wzięłam :) jak wyprałam była jak nowa:) jaka oszczędność

Ale wasze zakupy są zabójcze :) piękne ciuszki !!!

Dziewczyny świetne zakupy!!! Uwielbiam ten wątek.
Yra Ciuszki dla Franusia rozczulają. Tą bluzę dwustronną M&S mam po Marcelku tylko w roz. 62 i jest super gatunkowo, bardzo nam służyła, schowana dla rodzeństwa:tak:
alex Cudeńka.
Neska Z Błażejka ale ciacho będzie, nie dość że przystojny to jezcze ekstra ciuchy. A nie boisz się kupować w roz. 6-12? Marcel z takich już nam wyrasta.;-) A no tak u Ciebie nie problem bo najwyżej młodszy braciszek wynosi.
e_kord świetny rowerek.
My zastanawialiśmy się nad takim (dziadkowie chcieli kupić na roczek) Arti MOBY LANDER STANDARD - trójkołowy rowerek (1444868819) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i już w sumie sama nie wiem ten smart trike też super tylko droższy, moglibyśmy dziadkom dołożyć połowę ale tamten też mi się fajny wydaje, no i cena korzystna. Co myślicie?
Jest jeszcze taka wersja Arti MOBY LANDER DELUXE - trójkołowy rowerek (1461959529) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale mi ten daszek akurat wydaje się zbędny, bo Marcelek tak czy tak będzie jeździł w czapeczce, no i nie podoba mi się ten daszek tak szczerze mówiąc. No nic zastanowimy się jeszcze.

ten daszek porażka - a rowerek fajny :) mógłby Marcel już na wiosnę w nim siedzieć a mama będzie wozić :)

Te 3 komplety dostał na urodzinki,pizamke co jest na pierwszym zdjeciu od nas wczoraj kupiłam,hustawke od chrzestnych,a domek od ciotki.

A pózniej zrobie fotki ciuszków co M przywiózł z Norwegi od kumpeli.

Załączniki

• DSC01828.jpg
    DSC01828.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC01829.jpg
    DSC01829.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC01830.jpg
    DSC01830.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC01832.jpg
    DSC01832.jpg