reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
marcia mam do ciebie pytanko, pamiętasz te wózki esprit, orientowałaś się w nich, wiesz czy są ok itp? mojemu wpadł w oko.

jakoś bym sie bała juz teraz kupować buciki na allegro. szczególnie uzywane. przecież inne dziecko wykrzywiało je i stopę inną miało. rozumiem, jak dziecko tylko w wózku jeździ, to może być, ale jak chodzi, to w życiu po kimś.

u nas butki używane odpadają, pierwsze co to mój M kiedyś był kierownikiem sklepu sportowego i powiedział że nigdy używanych butów, po drugie jaś ma wysokie podbicie i trudno mu dopasować butki , ile trzeba się namierzyć, dopasować itp. no i nie kupimy butki na zaś, bo nigdy nie wiadomo czy dla dziecka będą dobre, jaś dostanie pierwsze butki jak zacznie chodzić i wtedy się zdecydujemy i kupimy.

Nesiaa super zdobycze:-) No ale Polusia bijesz wszystkich ceną:-) za 50 gr. to chyba tylko chusteczki higieniczne kupić można a Ty taka kamizelkę wyszukałaś. Fantastiko:-)

faktycznie stan bardzo dobry widać, ale ja jednak i tak z wielu względów się bym powstrzymywała, no ale pisałam że u nas głównym problemem jest wysokie podbicie. i mój M - nie zgadza się na używane buty.

n&h Bardzo dobrze się czyści. Nie ma najmniejszego problemu tylko trochę trzeba powypinać te paski żeby ten pokrowiec zszedł jesli chce się cały przeprac. Ten welurowy, szary już dawno zdjęliśmy i nie używamy bo małemu pociły się plecki. A ten czerwony jest z takiego sztywnego materiału więc ja na bieżąco bez zdejmowania szmatką z mydłem czyszcze i wsio schodzi.:tak:
marciaa Tak Kappahl, tylko niestety kupiłam kolory takie jakie zostały w rozmiarze 86 bo już nieźle przebrane, wszystkie inne były w mniejszych rozmiarach niestety.:-(
alex Wstawiaj zdjęcia :)

reklama
wole też osobiście buciki namierzyć na nóżkę, czasem okazuje się, że tu uwiera, tu obciska, albo spadają. dlatego buty z all odpadają.

Do góry